Nainggolan: Az ilyen meccseket tavaly nem nyertük meg

Nainggolan: Az ilyen meccseket tavaly nem nyertük meg

A belga középpályás szerint a Roma erős tartásról tett tanúbizonyságot a Milan legyőzésével.

A középpályás góljával a Roma 1:0-ra legyőzte a Milánt, ezzel valamennyire leszakította az élmezőnyben a közvetlen riválisát. Nainggolan szerint az ilyen meccseket tavaly nem tudták megnyerni.

"Elég kevés lehetőségünk volt, de a lényeg a győzelem. Megmutattuk, hogy van karaktere a csapatnak. A Milan elég jól felkészült, de a büntetőjükön kívül kijelenthetjük, hogy jól védekeztünk. Elégedettek lehetünk, mert tavaly az ilyen meccseket nem tudtuk megnyerni."- nyilatkozta Nainggolan.

Mi változott tavaly óta?

"Sokszor játszottunk szépen, de mégsem sikerült nyerni, ezért az ilyen győzelmek, mint a mostani, azok is sokat érnek és jók. Célokban gondolkodunk és jó úton haladunk, csak folytatni kell, amit csinálunk."

A derbin szerzett gólod után most egy újabbat szereztél. Lassan igazi példaképpé válsz a szurkolók szemében.

"Én csak a munkámat végzem. Nekem nem fontos a gólszerzés, de ha sikerül, az csak még jobb. Csak a győzelem számít és láttam, hogy ezen az estén az egész csapat keményen küzdött, ez pedig elégedettségre ad okot."

Mennyire teszik az új szereped?

"Én megpróbálom a legjobbamat nyújtani. Nem egyszerű ez a poszt, mert én nem vagyok alapvetően igazi 10-es játékos, de mindig a maximumot próbálom nyújtani. De az a fontos, hogy a csapat nyerjen."

Szombaton Torinóba utaztok és a Juventus ellen léptek pályára. Üzensz nekik valamit?

"Nem, mi csak magunkkal foglalkozunk. Nagyon keményen fogunk küzdeni és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég."

Mi lesz a vége?

"Győzelemre játszunk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Serie A, Milan