Nainggolan: Akár a Chelseabe, vagy a Juvéba is mehettem volna

Nainggolan: Akár a Chelseabe, vagy a Juvéba is mehettem volna

A Roma volt játékosa elárulta, a Chelsea és a Juventus ajánlatát is visszautasította, mert nem érdekelte a pénz.

A belga középpályás meglehetősen különleges karriert futott be, több évet töltött Szardínián a Cagliarinál, ahol kultikus figurává vált. Ezt követően sikeres római időszak következett, majd egy meglehetősen sikertelen átigazolást követően az Interhez távozott. Tavaly nyáron végül a Royal Antwerpenhez szerződött, ezzel befejezte olaszországi kalandját.

Nainggolan az OCW Sport Twitch-csatornáján beszélt a pályafutásáról és a döntéseiről.

"Nem érdekel a pénz. Ha a pénzre gondoltam volna, egészen más karriert futottam volna be. A Cagliari után mehettem volna a Juvéhoz, akik szintén akartak engem, de nem csak ez volt, hanem például a Chelsea-hez is mehettem volna, de én inkább önmagam akartam lenni egy olyan városban, ahol mindig is jól éreztem magam elfogadva játékosként és emberként is."

"A Romával eljutottunk a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, és meggyőztek, hogy maradjak, de amikor Monchi megérkezett, nem akartak megtartani. A Roma megbízást adott bizonyos ügynököknek, hogy képviseljék a klubot a tárgyalásokon, és az én ügynökömet kizárták ebből a tárgyalásból. Ekkor döntöttem el, hogy hova megyek, és az Intert választottam, hogy Spallettit kövessem."

A 33 éves Nainggolan jelenleg a belga Royal Antwerpen játékosa, miután tavaly nyáron kétéves szerződést kötött a csapattal. Pályafutása első 15 évét Olaszországban töltötte, ahol a Piacenza, a Cagliari, a Roma és az Inter játékosa volt.

A belga középpályás pályafutása során összesen 367 alkalommal lépett pályára a Serie A-ban, ez idő alatt 48 gólt szerzett és 35 gólpasszt adott.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan