Nainggolan a Serie A legjobbjai között

Nainggolan a Serie A legjobbjai között

A Roma év játékosa helyet kapott a Serie A év csapatában a 2016-17-es szezonban nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

Hétfő este Milánóban tartották az átadó ünnepséget, ahol Radja Nainggolanis helyet kapott a háromtagú középpályán Miralem Pjanic, és Marek Hamsik mellett a Serie A év csapatában.

Sorozatban ez a harmadik év, hogy Nainggolant ilyen megtisztelő elismerésben részesítik. A belga játékos a 2016-17-es szezonban 11 gólt szerzett.

"Szerintem más játékosnak kellett volna kapnia a díjat. Én személy szerint Pjanicra, Hamsikra és Allanra szavaztam."- mondta utána Nainggolan.

"Ami pedig az idei szezont illeti, eddig elég jól teljesítettünk, senki nem gondolta, hogy ott leszünk a fő esélyesek közvetlen közelében, mert elég sok változás történt a nyáron."

"A szezon nagyon hosszú, kár a vasárnapi, Genoa elleni döntetlenért, de ez is a játék része."

"A Bajnokok Ligájában még megvan az esélyünk a továbbjutásra. Folytatnunk kell a jó játékot, sajnos voltak kevésbé szerencsés meccseink, mint például az Inter elleni, de csak saját magunkkal szabad foglalkoznunk, és keményen kell dolgozni."

A 2016-17 Serie A csapata: Buffon (Juventus); Alves (Juventus), Koulibaly (Napoli), Bonucci (Juventus), Alex Sandro (Juventus); Nainggolan (Roma), Allan (Napoli), Hamsik (Napoli); Mertens (Napoli), Higuain (Juventus), Dybala (Juventus).

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Nainggolan, Serie A