Nainggolan: A Juvéba soha!

Nainggolan: A Juvéba soha!

A belga játékos kijelentette, soha nem fogja viselni a Juventus mezét.

"Megtiszteltetés egy olyan csapatban játszani és azt segíteni az elmúlt években, amelyik magas célokért küzd. A Románál mindenki törődik velem, kivéve azok persze, akik pár napja kirabolták a házamat."- mondta a játékos.

Nainggolan többször is vitába keveredett már a Twitteren a Juventus szurkolóival és köztudott a játékosról, hogy nem szereti az északi riválist.

"Nem tudom miért van így, de mindig ez történik. A Juventust mindig le kell győzni és biztosak lehetnek benne, hogy nem fognak engem soha Juve mezben látni."

Az utóbbi időszakban több olyan pletyka is napvilágot látott, hogy a Romában kulcsjátékosnak számító Nainggolant több európai élcsapat is vinné.

"Valahol szerencsém volt, amikor ide kerültem, hogy Kevin Strootman éppen sérült volt és először csak pár hónapnak tűnt, de sajnos a sérülése rosszabb lett, mint várták és én még mindig itt vagyok. Nagyon sajnálom, de én minden tőlem telhetőt megteszek a csapatért és az utolsó napomig így fogok tenni."

"Én minden év júniusában otthagyom az éppen aktuális csapatomat, ez volt a Cagliariban is, aztán 5 évig ott voltam és ez van most itt a Románál is. Csak azt tudom mondani, hogy jól érzem magam itt és mindent megteszek a csapatért."

Miután a csapat irányítását januárban átvette Spalletti, a Roma szárnyalni kezdett.

"Ő sokkal jobban odafigyel a részletekre. Nem hosszabbak az edzések, de mégis sokkal jobb fizikai állapotban vagyunk a meccsek során. A győzelmek pedig győzelmeket szülnek, ezt mindenki tudja. A legnagyobb változás talán az volt, hogy mentálisan csapatként változtunk meg."

"Nehéz elérni a második helyet, de amíg matematikai esélyünk van rá, addig nem fogjuk feladni és nem fog érdekelni mások eredményei. Nehéz meccs lesz az Atalanta elleni, hiszen nekik is kellenek a pontok, hogy biztonságos helyre kerüljenek, de ha úgy fogunk játszani, ahogy tudunk, akkor nem lehet gond a jó eredmény elérése. Ahogy a Bologna ellen is, ezek a fajta csapatok a legnehezebb ellenfelek, mert tömören védekeznek, nem hagynak szabad területet és a pontrúgásokból pedig baj lehet. Éppen ezért sokkal elővigyázatosabbnak kell lennünk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Nainggolan