Nagyon csalódott a mutatott játék miatt Dzeko

Nagyon csalódott a mutatott játék miatt Dzeko

100. gólját szerezte a Roma színeiben Edin Dzeko, azonban a csatár nem lehetett boldog, mert végül a hazai csapat 4:2-re nyert.

"Nem is tudom mit mondjak, megpróbáltuk őket már magasan letámadni, de túl könnyen átfutottak rajtunk."- mondta a meccs után Dzeko.

"A Lazio ellen nagyon jól játszottunk, de most valaki mindig túl későn ért oda. Gratulálok a Sassuolónak, mert nagyon jól játszottak."

"A múlt heti meccs után szégyen egy ilyen teljesítménnyel kikapni."

Van esély arra, hogy ez a vereség kihatással lesz a szezon hátralevő részére?

"Reméljük, hogy nem. Nem ez volt az első eset, hogy nem nyújtottuk a tőlünk elvárt játékot, aztán a következő meccsen összeszedtük magunkat. Három nagyon fontos pontot vesztettünk el, azokat valahol máshol kell most majd összegyűjtenünk, kezdve a következő, Bologna elleni meccsel."

A csapat nagyon idegesnek tűnt, mi történt?

"Amikor három gólos hátrányvan vagy, persze, hogy ideges leszel. A góloknál, amiket kaptunk, mindig úgy tűnt, hogy egymásra vártunk, hogy majd a másik odaér, de nem így lett."

"Lehetsz ideges, de nem szabad elveszíteni a fejed. A meccs 90 percig tart, és a félidő után megmutattuk, hogy képesek vagyunk felállni. Kár a negyedik bekapott gólért pont akkor, amikor feljöttünk egy gólra. Most viszont már előre kell tekiktenünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Dzeko, Sassuolo, Serie A