Mourinho: Nem volt meg a megfelelő intenzitásunk

Mourinho: Nem volt meg a megfelelő intenzitásunk

A Roma csak 2:2-es döntetlent játszott a Salernitana ellen hazai pályán.

"Az első félidőből hiányzott az intenzitás és az akarat, kevés volt a koncentráció a csapat részéről." - mondta Mourinho a DAZN-nek a lefújáskor.

"Talán túl sok játékost rotáltam ma. De a helyzetem nem könnyű: néhány nap múlva döntőt kell játszanunk, és sok játékosunk van, akik fáradtak, vagy a határon vannak. Vannak olyan cserék, amelyek gyakorlatilag kötelező cserék."

"Nem könnyű kezelni ezt a helyzetet. A meccs nehéz volt, a Salernitana úgy játszott, mintha Bajnokok Ligája-döntő lenne, amit én szeretek. Ez nem kritika, ezt így kell csinálni, és ők így csinálták."

"Ez egy olyan eredmény, amit nem akartunk, de ezt kaptuk. Most már csak két bajnoki mérkőzés van hátra, és a döntő, ami persze sokkal fontosabb, de még két meccsünk van hátra."

"Dybala? Nincs jól, és nem vagyok optimista a döntőt illetően."

A Roma továbbra is versenyben van a négy közé jutásért, de Mourinho nem tűnik elégedettnek a FIGC fellebbviteli bíróságának döntésével, miszerint a Juventust megint pontlevonással sújtották.

"Vicces ezt két meccsel a vége előtt megtudni." - mondta.

"Nekünk és mindenkinek, még a Juventusnak is. Más lett volna a hozzáállásunk, ha a Monza és a Bologna elleni meccsek előtt tudtuk volna. Sajnálom Allegrit és a játékosait, valami megváltozik a szezonra nézve."

Mourinhót arról kérdezték, hogy szerinte ezzel belenyúltak-e a bajnokságba...

"Számomra igen, de erről már nem akarok beszélni." - ismerte el.

"Sajnálom a hozzám hasonlóan dolgozó szakembereket, mert ők fizetnek a hibákért, amelyeket a vezetők, és talán a klub követett el."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Salerintana, Serie A