Mourinho: Csalódott vagyok az eredmény miatt

Mourinho: Csalódott vagyok az eredmény miatt

Hiába szerzett vezetést a Roma a Sassuolo ellen a meccs hajrájában, végül a hazaiak egyenlíteni tudtak, így a felek megosztoztak a pontokon.

"Úgy gondolom, hogy minden korlátainkkal együtt is sikerült tisztességes meccset játszanunk." - mondta a Special One a mérkőzés után a DAZN-nek. "Most is sikerült erős hozzáállást mutatnunk, pozitív hozzáállást a derbin elszenvedett vereség után."

"Szégyen, mert a csapat erőfeszítéseit elárulta egy amatőr hozzáállású játékos." - jegyezte meg Mourinho. "Elárulta mindenki más erőfeszítéseit."

"Nem hallhatták, hogy így beszéltem volna Ibanezről a derbi után, mert a hozzáállása kiváló volt, és egy hiba is a játék része. A játékosok hibázhatnak, a probléma számomra az, amikor a hozzáállás nem megfelelő. Ez az, amivel problémám van. Megjegyzem, általánosságban elégedett vagyok a csapat hozzáállásával."

"Egy játékosra utalok, és nem mondom meg, hogy ki az. Ma 16 játékosom volt a pályán, és 15-nek a hozzáállásával voltam elégedett." - mondta.

"Nem ez volt az az eredmény, amit szerettünk volna, van még egy meccsünk a Torinóval, úgyhogy meglátjuk, hogy meg tudjuk-e szerezni a három pontot."

"Elégedett vagyok azzal, amit Volpato ma mutatott. Nem várhatom el tőle mindig, hogy ő vigye a fáklyát nekünk, és így nem várhatom el egy fiatal sráctól, hogy a hátára vegye a csapatot, főleg nem egy olyan sráctól, aki egy évvel ezelőttig a Primaverával műfüves pályán játszott."

"Nem kérhetek többet ma este a csapattól. Nem érzem magam annak. Nem lehetek kritikus Eldorral szemben, amiért kihagyta azt a helyzetet, amikor mindent beleadott. Ugyanez vonatkozik Belottira is, akinek nincs biztonsága, és alkalmazkodnia kell a csapatunkhoz."

"Ma egy más Tammyt láttam, és megkérdeztem tőle, miért játszott úgy, ahogy ma, és miért nem más napokon. Megnyerte a párharcokat, fizikális volt, kereste a helyet maga előtt. Magabiztosnak tűnt."

"Dybala? Nem tudom, hogy felépül-e vasárnapra. Nehéz megmondani. Természetesen szükségünk van Paulóra. Szeretném, ha visszatérne."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Sassuolo, Serie A