Mourinho csalódott az első vereséget követően

Mourinho csalódott az első vereséget követően

A Hellas Verona otthonában fordulatos mérkőzésen elszenvedte első vereséget a Mourinho vezette Roma.

"Mindig aggódom a meccsek előtt, ez az életem velejárója. Tudtam, hogy a Verona nagyon jó csapat, egy olyan csapat, amely az elmúlt meccseken igazi, komoly problémákat okozott az ellenfeleinek."- kezdte Mourinho a mérkőzést követően.

"Az edzőváltásnál általában van egy mentális reakció, ez szinte mindig megtörténik. Tudor gondolkodásmódja nagyon közel áll a tavalyihoz, nem lett volna nehéz alkalmazkodni."

"Nem játszottunk jól, tudtuk, hogy nehéz lesz. Hatalmas erőfeszítést tettek. Megvolt a reakciónk is, de nem hibáztathatom túlságosan a srácaimat. Nem játszottunk jól, szinte minden egyéni párharcot elveszítettünk. Meg kell néznünk majd a mérkpzést felvételről, néhány órát ülünk majd a képernyő előtt, és tanulnunk kell belőle."

A széleken kimondottan gyenge produkciót nyújtott ma a csapat.

"Ezt elemeztük a meccs előtt. Ez olyasmi, amit gyakran csinálnak, különösen, amikor Veloso játszik."

"Az előző szezonban is így volt. Ez nem meglepetés. Rosszul értelmeztük a helyzetet. Zaniolo egy kicsit hátrébb kellett, hogy helyezkedjen Karsdorppal."

"Úgy érzem, hogy voltak nehézségeink a játékban, túlzásba vittük a hosszú labdákat. A közvetlen játékot kerestük. A három gól túl messze történt tőlem ahhoz, hogy részletesen megértsem. Az volt az érzésem, hogy az első 15 percben nehéz dolgunk volt."

Az egygólos előnyt a második félidő elején nagyon gyorsan leadta a Roma:

"A Hellas reakciója nyilvánvaló volt, hiszen otthon játszottak, vesztésre álltak."

"Ez nem volt meglepetés számunkra. Jobban kell kezelnünk a nehéz helyzeteket. Több egyéni párharcot kell megnyernünk, jobban kell futballoznunk. Veretout túl korán sárgát kapott, így kicsit megijedt, és sokkal jobban kellett vigyáznia. Ahhoz, hogy részletesebben kifejtsem a dolgokat, meg kellene néznem a meccset a tévében."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Hellas Verona, Serie A