Mourinho büszke a csapatra

Mourinho büszke a csapatra

A Juventustól elszenvedett vereség ellenére Jose Mourinho büszke a csapatra.

"Csak azt mondhatom, hogy ma egy nagyszerű romát láttam. Ezt mondtam a játékosaimnak az öltözőben is." - mondta Mourinho a DAZN-nek.

"Nyilvánvalóan vereségről és nulla pontról beszélünk, de csak annyit mondhatok, hogy ez egy minden szempontból nagyszerű Roma volt. Gratulálok a szervezettséghez, a kemény munkához mindazoknak, akik néhány fizikai nehézség, és a nemzetközi kötelesség miatti hiányzás ellenére játszottak."

"Bátorságot, önbizalmat, hitet láttam. Nyilvánvaló, hogy a vereség mindig vereség marad, de ha a projektet nézem, akkor ez azt jelenti, hogy a csapat idővel történő növekedését nézem."

"Lehet, hogy én másképp látom, mint Önök, de én azt láttam, hogy a csapat, amelyik megérdemelte volna a győzelmet, végül kikapott. Ilyen a futball."

"Három percet hosszabbítani, az nem tudom mit akart mutatni. A büntetőnél az eseményeket inkább nem akarom kommentálni. Nem áll rendelkezésemre minden információ, nem láttam a visszajátszásokat. Szeretném elszigetelni magam attól az incidenstől, és arra koncentrálni, amit a csapatom tett."

"Minden szót, amit a Juventustól hallottunk a játékoskijáróban és az öltözőben remélem, hogy nyilvánosan is elmondják. Teljes mértékben tudják, hogy mennyire megszenvedtek ellenünk."

"Sok évvel ezelőtt úgy nyertem itt, hogy nem játszottunk olyan jól, ma pedig akkor kaptunk ki, amikor nagyon jól játszottunk és megmutattuk, hogy jó irányba haladunk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Juventus, Serie A