Mourinho: Az Inter sokkal jobb csapat

Mourinho: Az Inter sokkal jobb csapat

Jose Mourinho szerint sima körülmények között is erősebb csapat az Inter, nem normális körülmények között meg sokkal erősebb.

Már második hazai mérkőzését vesztette el a Roma Jose Mourinho irányítása alatt, és a mérkőzés végén a portugál tréner nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre, helyette monológot tartott a kamerának.

"Elnézést kérek a stúdiótól, és az emberektől, akiket talán érdekelhetnek a kérdéseik." - kezdte Mourinho.

"Az Inter normális körülmények között erősebb nálunk. Nem normális körülmények között sokkal erősebbek nálunk. Az elmúlt szezonban 29 ponttal előzték meg a Romát. Ma, a sérülésekkel és a felfüggesztett játékosokkal nagyon-nagyon nehéz helyzetben voltunk."

Tammy Abraham és Rick Karsdorp eltiltott volt, Stephan El Shaarawy, Lorenzo Pellegrini és Leonardo Spinazzola sérült, valamint Felix Afena-Gyan a COVID-19 miatt nem állt Mourinho rendelkezésére.

"A támadópotenciálunk gyakorlatilag nulla volt. Nagyon fontos volt, hogy gólt szerezzünk, mert csak két-három lehetőségünk lett volna. Három volt, és nem lőttünk gólt."

"Amikor olyan védelemmel játszol, amelyben Ibanez és mások nem a megszokott pozícióikban vannak, még akkor sem engedheted meg, hogy olyan gólokat kapj, mint az első és a harmadik gól. Egyszerűen nem lehet."

Gianluca Mancini és Nicolò Zaniolo ma este sárga lapot kapott, ezért a Spezia ellen nem játszhatnak majd.

"A játékvezető jól csinálta, egyáltalán nem befolyásolta az eredményt, csak Cristantét is ki kellett volna állítani. Mi vagyunk a Serie A legfegyelmezetlenebb csapata, több lapot kaptunk, mint bárki más." - tette hozzá a tréner.

"Gratulálok az Internek, nyilván sok sikert kívánok nekik keddre."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Inter, Serie A