Mourinho: A csapat fantasztikusan játszott

Mourinho: A csapat fantasztikusan játszott

Hiába vezetett sokáig a Roma Insigne tizenegyesével a Napoli, a végén a Roma megérdemelten egyenlített.

"Azért ünnepeltem úgy, ahogy a gól után, mert akkor úgy gondoltam, hogy lehetetlen negatív eredménnyel távozni erről a meccsről, tekintve, ahogyan játszottunk." - mondta Mourinho a mérkőzés utáni interjújában a DAZN-nek.

"A csapatom ma este nagyszerű meccset játszott, a mérkőzés előrehaladtával pedig egyre jobbak lettünk. Emiatt az volt az érzésem, hogy nagyon nehéz, szinte lehetetlen negatív eredménnyel távozni."

"Úgy gondolom, hogy a csapatom fantasztikus volt. A csütörtöki meccs után a fiúk erre a mérkőzésre fordították a figyelmüket, a pálya egy kicsit olyan volt, mint a Mount Everest."

"A csapatnak volt tartása, karaktere, abszolút hihetetlen fizikai és mentális állapotban voltunk. Többet is elérhettünk volna ettől."

Amikor Mkhitaryan második félidőben mutatott hatásáról kérdezték, azt mondta: "Ezért játszik mindig. Ő egy olyan játékos, aki sosem zárkózik el, sosem sérült meg. Ma úgy gondoltuk, hogy 90 perc, és majdnem 12 és fél kilométer, amennyit ő futni szokott, kemény lenne."

"Tegnap a Leicester 9 helyen változtatott a csütörtöki meccsükhöz képest. Ez hosszú távon nekünk lehetetlen."

"De még egyszer - fantasztikus csapat, azonnal megértettem, hogy jó érzéssel vágtunk neki ennek a meccsnek. Rendkívül büszke vagyok a srácokra."

"Ha ad nekem két másodpercet anélkül, hogy túl sokat mondana, vannak csapatok, amelyek meg akarják nyerni a Scudettót. Nekünk jogunk van győzelemre játszani. Ma nem volt meg ez a jogunk. Azt is olvastam az újságokban, hogy a bajnoki címet egy olyan játékvezető döntheti el, aki tévedni fog az első három közül valamelyik csapat kárára. Ma úgy tűnt, hogy lehetetlen volt nyernünk."

"Nem akarok túl sokat beszélni. Di Bello úr... Néha szégyelltem magam, hogy ott voltam. Három epizódot mondok: piros Zanolinak. Az első sárga, a második szintén sárga."

"A másik - büntető Zaniolo eseténél. Meret először véd, majd érintkezés van, elsodorja Zaniolót. De mint látták, ebből nem lett semmi. Van még más is. Nekem ennyi elég. Egy kis tiszteletet akarok, ennyi az egész."

"A szurkolóink nélkül játszottunk. Azt akarom, hogy jogunk legyen játszani. Nem voltunk elég jók, nem harcolhatunk a Scudetto megnyeréséért. De azt akarom, hogy jogunk legyen nyerni. Úgy gondolom, hogy bizonyos pillanatokban ezt a jogot elvették tőlünk."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Mourinho, Napoli, Serie A