Moreno készen áll élete legnagyobb kihívására

Moreno készen áll élete legnagyobb kihívására

Hector Moreno mindent megtesz majd annak érdekében, hogy a maximumot tudja kihozni élete legnagyobb kihívásából.

A védő elmondása szerint a római átigazolása pályafutása legnagyobb és egyben legfontosabb lépése volt. A mexikói játékos mindent megtesz annak érdekében, hogy minden szempontból felkészülten várja az új szezont.

"Boldog vagyok, hogy egy ilyen nagyszerű csapatban futballozhatok, mint a Roma és számos top játékossal lehetek egy öltözőben. A lehető leggyorsabban megpróbálok beilleszkedni és a lehető legjobb kapcsolatot kialakítani a játékostársaimmal és a stábbal. Mindenkivel jól kijövök."- kezdte Moreno.

"Daniele De Rossit már ismertem egy ideje és mind a Romában, mind az olasz válogatottban figyelemmel követtem a pályafutását. Tudom, hogy mit jelent a klub számára. Hihetetlen tapasztalata van és számos rekordot tart. Ennek ellenére mindig ott van, ahol kell, mindenkinek segít és keményen dolgozik azért, hogy mindig jobb legyen. Ő egy példakép."

A játékos elárulta, hogy védőként különösen várja azt, hogy megtapasztalja a taktikai sajátosságokat abban az országban, amelyik igen híres a védekezéséről.

"Ez a része nagyon izgat engem. A holland futball nem fektet akkora hangsúlyt a taktikai dolgokra és nem tartalmaz olyan bizonyos elemeket, mint az olasz foci."

"Ez a legnagyobb kihívás számomra. A pályafutásom kezdete óta azon voltam, hogy eljussak a legmagasabb szintre és most örülök, hogy itt lehetek. Bár érzem, hogy ehhez felelősség is tartozik, különösen azért, mert mexikói játékos vagyok. Biztos vagyok benne, hogy ha jól fogok szerepelni, akkor még több igazgató fogja keresni a mexikói játékosokat."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Moreno, sajtótájékoztató