Monchi: Igazságtalan büntető

Monchi: Igazságtalan büntető

A Roma sportigazgatója nagyon mérges volt a szerinte jogtalan büntető miatt, amit egyenesen botrányos ítéletnek nevezett.

A mérkőzésen a Fiorentina szerezte meg a vezetést, miután Simeone átesett egy kiugratást követően Olsenen, akit ráadásul fejbe is talált, majd a megítélt büntetőt Veretout értékesítette.

"Szerintem már sokkal közelebb voltunk ahhoz a Romához, amit mindannyian látni akarunk, és a döntetlennél többet érdemeltünk volna, de sajnos az az eset mindent megváltoztatott."- mondta a mérkőzés után Monchi a Sky Sport Italia-nak.

"Kár érte, hiszen nem szeretek a játékvezetőkről beszélni és tudom, hogy ez egy nehéz szakma, de ebben a szezonban úgy tűnik, hogy az ilyen helyzetekben minden ellenünk van."

"Lehet, hogy fel kellene emelnünk a hangunkat, mert a Roma sosem szokott a játékvezetőkről és a játékvezetésről beszélni, és a Serie A-ban mindenki másnál jobban csendben szoktunk lenni az ilyen esetekben. De most már jó pár alkalommal előfordult, ezért csak egy kis igazságosságot akarok."

"Biztos vagyok benne, hogy nem szándékosan csinálják, de szeretnénk hasonló bánásmódban részesülni, mint a többiek. De ha beszélnünk kell, akkor beszélni fogunk."

"Én hűséges támogatója vagyok a videóbírónak, és szerintem most is használni kellett volna. Amikor ilyen botrányos hiba fordul elő, amire mindenki azt mondja, hogy ezért nem szabadott volna tizenegyest adni, akkor a videóbíró azért van, hogy közbeavatkozzon, vagy legalább jelezze a játékvezetőnek, hogy nézze meg az esetet újra."

"Ne feledkezzünk meg arról, hogy nagyon sok ember dolgozik ezért a klubért, szurkolókért."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Monchi, Fiorentina, Serie A