Mkhitaryan: Mindent megtettünk a győzelemért

Mkhitaryan: Mindent megtettünk a győzelemért

Az örmény játékos amíg a pályán volt, csapata egyik legjobbja volt a Genoa elleni mérkőzésen.

José Mourinho a mérkőzés utáni interjújában azt mondta, hogy te voltál a mérkőzés embere.

"Hálás vagyok neki és a csapattársaimnak. Ma csapatként küzdöttünk, megmutattuk, hogy győzni akarunk, és mindent beleadtunk a győzelemért. Így volt ez az első félidőben is. A második félidőben azonban egy kicsit feljavultunk, és a végén megszereztük a gólokat, amik a győzelemhez kellettek."

A mérkőzést egy 18 éves játékos döntötte el. Sok tanácsot adtál Felixnek - és milyen tanácsot adnál neki most?

"Csak azt, hogy ne ragadtassa el magát túlságosan, ez a legfontosabb. Ahogy mondta, még mindig csak 18 éves. Sokat kell még tanulnia, és bele kell tennie a munkát. Az, hogy ma két gólt szerzett, még nem jelenti azt, hogy csodálatos karrierje lesz. Ehhez meg kell értenie, hogy küzdenie kell, építenie kell az önbizalmát, bele kell fektetnie a munkát, hogy az egész csapatot segítse a pályán. Mindannyian segítünk a csapattársainknak, és neki is ezt kell majd tennie."

Mit gondolsz az eddigi szezonról - most már jobban látod, hogy mire vagytok képesek?

"Olyan magasan akarunk végezni, amilyen magasan csak tudunk. A szezon elején az volt a célunk, hogy az első négyben végezzünk. Még hosszú út áll előttünk, és fel kell ismernünk, hogy más csapatok is fognak pontokat veszíteni az út során."

"Nekünk is jobban kell játszanunk, és meg kell nyernünk azokat a meccseket, amelyeket az előző szezonban nem sikerült. El kell kezdenünk egy jó eredménysorozatot, hogy feljebb léphessünk a tabellán."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mkhitaryan, Genoa, Serie A