Mkhitaryan: Fontos hónap következik

Mkhitaryan: Fontos hónap következik

Az örmény válogatott játékos tisztában van azzal, hogy a Roma döntő fontosságú hónap előtt áll.

A 31 éves játékos nincs megelégedve azzal, amit eddig az idei szezonban letett az asztalra, ezért reméli, hogy a fontos időszakban segíteni tudja majd a csapatát.

"Ez nem elég, ennél sokkal többet szeretnék segíteni a csapatnak. Sokkal több gólt szeretnék szerezni, és természetesen több gólpasszt is szeretnék kiosztani, amivel segíteni tudok a csapattársaimnak."- jegyezte meg a játékos.

"Most már jobban érzem magam a sérülésemet követően, és nagyon sajnálom, hogy sem a Juventus ellen, sem a Lazio ellen nem tudtam a pályán lenni. De sajnos a sérülések bárkivel megtörténnek, utána keményen dolgoztam azon, hogy visszatérjek."

A Lazio elleni jó játékot és döntetlent követően a Roma kikapott a Sassuolotól és a Bolognától is a bajnokságban, így pedig már négy meccs óta nyeretlen.

"Normális, ha ilyesmi történik, a fociban bármi előfordul. Az egyik napon jól érzed magad és minden jól megy, majd a következőn történik valami és nem jönnek az eredmények. Folytatni kell a munkát és hinni magunkban."

Az Atalanta kihasználta a Roma gyengélkedését, és most 3 pont előnye van az 5. Romával szemben, ráadásul hétvégén egymás ellen játszik a két csapat.

"Mindannyian tisztában vagyunk a meccs fontosságával. A győzelemhez a maximumot kell majd nyújtanunk, még akkor is, ha nem lesz könnyű dolgunk. Az biztos, teljesen más meccs lesz, mint a legutóbbi, ahol kikaptunk."

"Remek csapatunk van, az edző mindenkire számít, és most mindenkinek vállalnia kell a felelősséget. Mind fizikálisan, mind mentálisan készen kell állnunk, és nem szabad azon rágódni, hogy mennyire kritikus időszakban vagyunk. Nem szabad nagy terhet magunkra aggatni, de azt tudjuk, hogy fontos hónap vár ránk."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Mkhitaryan, Atalanta, Serie A