Mkhitaryan: Fontos győzelem volt

Mkhitaryan: Fontos győzelem volt

Az örmény középpályás szerint nagyon fontos győzelmet aratott a Roma a Lecce elleni vasárnapi bajnokin.

Hosszabb szünet után végre újra győztesként hagyta el a pályát a Roma a Serie A-ban, ráadásul magabiztos játékkal 4:0-ra ütötte ki az újonc Lecce együttesét.

"Nagyon fontos meccs volt ez a csapat, az önbizalmunk, és a hangulat szempontjából, mert így győzelemmel készülünk a további megmérettetésekre. Nem volt könnyű dolgunk, és továbbra is fennáll, hogy meg kell találnunk a szezon első felében mutatott formánkat."- nyilatkozta a játékos a meccs végén.

A meccsen megmutatta a csapat, hogy továbbra is harcban áll a negyedik helyért folytatott csatában...

"Hiszünk abban, hogy sikerülhet, de mindig csak a következő meccsre szabad koncentrálnunk. Most már a Gent elleni visszavágóra összpontosítunk, majd az azt követő bajnokira a Cagliari ellen."

Úgy érzitek, hogy a csapat újra megtalálta önmagát?

"Szerintem ez már a Gent elleni meccsen is látható volt, de továbbra is kemény munka vár ránk minden egyes nap. Nem elég az, hogy továbbra is úgy focizzunk, ahogy most, mert a csapatok hamar kiismerik a játékunkat, ezért fontos, hogy gyorsan tudjunk alkalmazkodni különböző taktikai felállásokhoz."

Hogy érzed magad fizikálisan?

"Jól érzem magam, de sokkal élesebbnek kell lennem, sokat kell még fejlődnöm, tanulnom, és ennek érdekében mindent megteszek az edzéseken."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mkhitaryan, Lecce, Serie A