Mkhitaryan: Ez a város, ezek a szurkolók többet érdemeltek volna

Mkhitaryan: Ez a város, ezek a szurkolók többet érdemeltek volna

Az örmény játékos gólja biztosította be a Roma számára a jövő évi nemzetközi kupaszereplést.

Két félidőből álló mérkőzés, az egyiket a másodikban sikerült megmenteni. És a végén a csapat elérte azt az egy célt, ami még maradt...

"Igen, de mi nem ezt a Romát szeretnénk látni. Az első félidőben borzalmasan kezdtünk, aztán a másodikban összeszedtük magunkat és egyenlítettünk - utána nyerhettünk volna, de akr veszíthettünk is volna. Végül az egy pont elég volt a Konferencia Ligába való kvalifikációhoz. Remélem, hogy a csapat a következő szezonban sokkal jobban teljesít majd."

Mi hiányzott idén?

"Egy kis frissesség, azt hiszem. Közel két éve szünet nélkül játszani nem könnyű. És valószínűleg egy kis tapasztalatra is szükség van. Nagyon fiatal csapatunk volt. De ezek nem kifogások. Elemeznünk kell, tanulmányoznunk kell az idei évet, és előre is kell tekintenünk. Szeretném a Romát a lehető legmagasabb szinten látni a bajnokságban. Ezzel a várossal, ezekkel a szurkolókkal ennek a klubnak a csúcson kell lennie."

Ettől függetlenül ez egy pozitív szezon volt számodra, sok fontos góllal és gólpasszal.

"Nekem igen, de ha a csapat jobban teljesít, talán még több gólt is szerezhettem volna. De szeretném megköszönni a csapattársaimnak ezt a szezont. Voltak jó pillanataink és voltak nehéz pillanataink is. A nehéz pillanatokban érti meg az ember, hogy miből áll egy csapat igazán. Mindvégig egységesek maradtunk. Együtt nyertünk és együtt veszítettünk. Remélem, hogy a következő években jobb eredményeket érünk el."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mkhitaryan, Spezia, Serie A