Mkhitaryan: Csalódottak vagyunk

Mkhitaryan: Csalódottak vagyunk

Az örmény játékos sajnálja, hogy komoly, meccset befolyásoló döntések miatt nem sikerült nyernie a csapatnak.

Az első félidő derekán Pedro piros lapot kapott, amivel a Roma nehéz helyzetbe került a Sassuolo ellen, ennek ellenére tíz emberrel is több gólszerzési lehetősége akadt a csapatnak, azonban gólt szerezni nem sikerült.

"Az első perctől kezdve jól játszottunk, jól járattuk a labdát. Nem volt könnyű meccs, mert tudtuk, hogy az ellenfél nagyon erős."- kezdte a mérkőzés után a játékos.

"Szerintem a piros lappal nagy hátrányba kerültünk, de ennek ellenére a második félidőben megpróbáltuk a maximumot kiadni magunkból."

"Szerintem megmutattuk, hogy képesek vagyunk helyzeteket kialakítani még így is, jól játszottunk, és akár nyerhettünk is volna. Nagyon csalódott vagyok, hogy végül nem sikerült, de ilyen a futball. Felemelt fejjel mennünk kell tovább, és a következő meccsre kell koncentrálnunk."

"Nem akarok a játékveztői ítéletekkel foglalkozni, mert semmi értelme. Sokkal inkább a kisebb epizódok voltak meghatározóak, mert mindenkinek van szeme, és mindenki láthatta, hogy melyiknél történt helyes döntés, és melyiknél nem. Mi tettük a dolgunkat, persze a piros lap miatt eléggé mérgesek voltunk, de a második félidőben próbáltunk nyugodtak maradni, mert tudtuk, hogy van 45 percünk."

"Szerintem a második félidőben elég jól játszottunk, csak sajnos a gólszerzés nem jött össze."

Ennek ellenére az örmény játékos megint jó teljesítményt nyújtott a pályán, most már sokadszorra abban a szezonban, ahol végre nem hátráltatják sérülések.

"Szerencsére a szezon eleje óta, és még azelőtt, teljesen jól vagyok, nincs sérülésem."

"Keményen edzek, próbálom mindig a maximumot nyújtani, hogy készen álljak minden mérkőzésre. Tudtuk, hogy ez a találkozó mind mentálisan, mind fizikálisan nehéz lesz az első félidő után, de én erre is készen álltam. Nem adtuk fel, és a csapattársaimnak is köszönhető az, amit elértünk."

"Nagyon nehéz mérkőzés volt fizikálisan, főleg emberhátrányban, de előttem elég sok volt a szabad terület, ahova be lehetett indulni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mkhitaryan, Sassuolo, Serie A