Mielőbb pótolná az elvesztegetett időt Perotti

Mielőbb pótolná az elvesztegetett időt Perotti

Hosszú kihagyást követően az Inter ellen lépett újra pályára Diego Perotti, akinek az volt a 100. mérkőzése a Romában.

Sérüléséből felépülve az argentin játékos szeretne mihamarabb visszatérni régi formájához.

"Hatalmas megtiszteltetés elérni a 100 mérkőzéses mérföldkövet."- jegyezte meg a játékos.

"A Bologna elleni meccs előtt tudtam, hogy csak pár meccs kell, és ez most egy hatalmas mérföldkő, a Roma egy nagyszerű klub, melynek színeiben elérni a 100-at megtiszteltetés. Ez már örökre velem marad."

"Remélem, hogy Pastore és én is hozzá tudunk tenni valami pluszt a csapat teljesítményéhez, különösen most, hogy ilyen sok a sérült."

"Rengeteg üzenetet kaptam, a szurkolók azt gondolják, hogy ha sérült vagy, akkor otthon vagy, mintha szabadságon lennél, pedig ilyenkor is edzel. Mindenkinél előbb érsz be, és később is mész. Semmi olyat nem csinálunk, ami hasonlítana a szabadságra."

"A sérülés a legrosszabb, ami egy játékossal megtörténhet. Alig vártam, hogy újra a többiekkel edzhessek, és pályára léphessek meccsen."

Perotti nagy valószínűséggel még nem lesz kezdő a Cagliari ellen, de Eusebio Di Francesco csereként számíthat majd rá.

"Hasonló meccsre számítok, mint az Udinese ellen, nem lesz könnyű. Senki nem hiheti azt, hogy mivel nem megy nekik a bajnokságban, akkor könnyű dolgunk lesz. A meccseket a pályán kell megnyerni."

"Amit az Inter ellen mutattunk, az pozitív volt, látszódtak a fejlődés jelei, de a győzelemhez ez még nem elég. A Romának le kellett volna győznie az Intert, hiszen az elmúlt években rendre előttük végeztünk. Ahogy a mester is mondta, következetesnek kell lennünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Perotti, Cagliari, Serie A