Mérföldkőhöz érkezett Federico Fazio

Mérföldkőhöz érkezett Federico Fazio

100. alkalommal öltötte magára a Roma mezét Federico Fazio, aki ráadásul góllal, és győzelemmel ünnepelhette meg a jeles mérföldkövet.

Az argentin védő, aki 2016 nyarán akkor még kölcsönbe érkezett a Romához, majd szépen lassan a védelem meghatározó tagjává nőtte ki magát, és remek teljesítményével kiérdemelte az 'Il Commandante', azaz 'a Parancsnok' becenevet.

Miután a Roma végleg megvásárolta, Fazio folytatta megbízható, remek teljesítményét Eusebio Di Francesco irányítása alatt is.

Eközben a pályán kívül is megváltozott az élete, miután megszületett kisfia, Tomas, aki vasárnap már személyesen láthatta apukáját a pályán.

"Nagyon boldog vagyok, hogy 100. alkalommal szerepelhettem ebben a csapatban, és ilyen különleges vendég előtt."- írta a közösségi oldalán a védő, utalva a helyszínen tartózkodó kisfiára.

Fazio ráadásul góllal ünnepelhetett a mérkőzésen, a 85. percben fejesből szerezte meg a Roma 3. gólját, ami némi elégtétel volt számára, hiszen az ő hibájából egyenlített a Lazio korábban.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Fazio, Serie A