Megszerezte első gólját Pellegrini

Megszerezte első gólját Pellegrini

Péntek este megszerezte első gólját a Roma színeiben Lorenzo Pellegrini, a klub saját nevelésű játékosa.

A fiatal középpályás szerezte a Roma harmadik találatát fejesből, és láthatóan nagyon örült a góljának.

"Nagyon akartam az első gólt, nyilvánvaló okok miatt. Nagyon szép pillanat volt, jobb, mint amit kérhettem volna. Remek győzelmet arattunk, ami a Genoa elleni döntetlen után fontos is volt."- mondta Pellegrini.

"Örülök a gólomnak, de az, hogy hazai pályán, a kanyar előtt szereztem, még különlegesebbé teszi."

A Roma további góljain szintén egy középpályás, Strootman, valamint a hosszú idő után újra betaláló Edin Dzeko osztoztak.

"Ebben a szezonban a középső középpályások nem sok gólt szereztek, ezért is fontos volt, hogy végre mi is feliratkozzunk a gólszerzők közé, és végre ez sikerült, hiszen a háromból kettőt szereztünk. Örülünk ennek."

"Tudtuk, hogy járatnunk kell a labdát a két szél között, mert a középső területet nagyon lezárták, főleg a piros lapjuk után. Szerintem sikerült megcsinálnunk, habár a harmadik gólunk után még mehettünk volna tovább előre. De a legfontosabb a győzelem, aminek örülünk."

Pellegrinit számos kritika érte a legutóbbi Atletico Madrid elleni mérkőzést követően, de a játékos elárulta, ez nincs kihatással a teljesítményére.

"Szerintem ez volt eddig az egyik legjobb meccsem, mert amikor gólt rúgsz és nyersz, az mindig jó meccs. Mi csak a meccsekkel foglalkozunk, minden mást kívül hagyunk, és csak arra koncentrálunk, ami a pályán történik. Elégedett vagyok a teljesítményemmel, bár a legfontosabb a csapat sikere."

"Jó teljesítményt nyújtottunk ezen az estén, de most már a keddi, Qarabag elleni BL találkozóra koncentrálunk, ami roppant fontos lesz, ezért nagyon oda kell figyelnünk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Pellegrini, SPAL, Serie A