Meghatározó teljesítménnyel tért vissza Olsen

Meghatározó teljesítménnyel tért vissza Olsen

Több hatalmas védéssel komoly szerepet vállalt a Roma svéd kapusa csapata hétfő esti sikeréből.

A Roma Kolarov és Fazio góljainak köszönhetően 2:1-re legyőzte a Bolognát, azonban kétség sem férhet hozzá, hogy a találkozó embere Robin Olsen volt, aki több remek védéssel tartotta meccsben csapatát.

Olsen az elmúlt pár meccset sérülés miatt kénytelen volt kihagyni, és most igen meghatározó teljesítménnyel tért vissza a kapuba.

"Örülük annak, hogy jól ment a játék. A Bolognának nagyon sok helyzete volt, ezért örülök nagyon, hogy sikerült a csapatom segítségére lenni a védéseimmel."- mondta Olsen.

"Már az első meccsen is tudtuk, hogy a Bologna fizikálisan nagyon erős, igen kemény munkát végeznek mezőnyben, ezért tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk. Viszont az is nyilvánvaló, hogy ennél sokkal jobb játék kell tőlünk."

"Kedden vissza kell néznünk a meccset, beszélnünk kell erről, és megnézni, hogy mit rontottunk el, mert ez nem az igazi Roma. Ennyi lehetőséget nem engedhetünk meg az ellenfelünknek. Ennél sokkal magabiztosabb védekezésre van szükség az egész csapat részéről, jobban meg kell tartani a labdát. Nagyon sok dolog van, amin javítanunk kell még, és ezeket át kell majd beszélnünk."

"Az első félidőben nagyon sok helyzetet kihagyott a Bologna, félidőben beszéltünk is erről, aminek az lett az eredménye, hogy a második játékrészre már feljavultunk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Olsen, Bologna, Serie A