Mario Rui: Megcsináltuk, amit Spalletti kért

Mario Rui: Megcsináltuk, amit Spalletti kért

Mario Rui is elégedett volt a Terek Grozny elleni felkészülési meccs után és úgy véli, a csapat elvégzett minden munkát, amit Spalletti kért.

A portugál játékos kezdő volt az orosz csapat elleni mérkőzésen, majd Moustapha Seck állt be helyette a második félidőre.

"Megcsináltuk, amit a mester két tőlünk még úgy is, hogy nem voltunk túl gyorsak még. Ami pedig a bekapott gólokat illeti, jobb most bekapni őket, mint éles helyzetben."- nyilatkozta Rui.

Milyen utasításokat adott Spalletti a meccs előtt neked?

"Semmi különöset nem mondott, inkább az egész csapathoz beszélt és azt kérte, hogy csináljuk meg azt, amit edzéseken gyakoroltunk. Ha mindent figyelembe veszünk, akkor szerintem megcsináltuk."

Hogyan értetted meg magad Diego Perottival a bal oldalon?

"Nem túl hosszú ideje játszunk együtt, azonban Diego olyan jó játékos, akivel nagyon könnyű együttműködni. Én nagyon élvezem."

Milyen a csapat fizikai állapota?

"Igen kemény, intenzív 10 napon vagyunk túl, de ennek így kell történnie. Felvettük a harcot egy olyan csapattal szemben, amelyik jóval előrébb tart a felkészülésben és az elején nem sok gondot okoztak nekünk. Nem volt könnyű elindítani a lábakat a kemény munka után, de végül minden jól alakult."

Milyen jól játszik a csapat most?

"Egyre jobban. Jött pár új játékos, magamat is beleértve, ezért az elején várható volt, hogy lassabban mennek a dolgok. Még van előttünk némi elvégzendő munka és biztos vagyok benne, hogy mire a szezon elkezdődik, a csapat készen fog állni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mario Rui