Mario Rui: A római pályafutásom csak most kezdődik

Mario Rui: A római pályafutásom csak most kezdődik

A Primavera csapatában tért vissza hosszú sérülését követően Mario Rui.

A játékos a nyári térdszalag szakadást és az ezt követő hosszú kihagyást követően szombaton a Bologna elleni meccsen a Primavera csapatában tért vissza.

A portugál játékos 60 percet játszott a 4:1-re megnyert meccsen, ezzel pedig lezárult a felépülésének első szakasza.

Rui ezt követően csatlakozni fog Spalletti csapatához és együtt edz majd a többiekkel.

"Nagyon jól éreztem magam a pályán. Külön köszönettel tartozom a Primaverás srácoknak, Alberto De Rossinak és a stábjának, plusz természetesen azoknak, akik most nincsenek itt - az orvosi stábnak, a csapattársaimnak és az edzői stábnak. Úgy éreztem magam, mint egy kissrác, aki első meccsét játszotta."

"Mióta visszatértem az edzésekre velük edzek és nagyon sokkal tartozom nekik, mert megadták ennek a lehetőségét, aminek köszönhetően most újra pályára léphettem. Nem fogom elfelejteni, amit az edző és pár srác értem tett."

A játékos elismerte, a meccs nagyon jó volt arra, hogy leküzdjön bizonyos pszichológiai akadályokat.

"Azt kell mondjam, hogy eddig nem próbáltam egy becsúszó szerelést sem. Aztán amikor úgy alakult azt mondtam: 'nézzük meg, hogy sikerül'. A térdem jó állapotban van és én is jól érzem magam."

"Aztán amikor megcsináltam a szerelést, rájöttem, hogy nincs mitől félnem."

A játékos számára csak most kezdődik el az igazi római karrierje, igaz 3 hónappal később, mint azt várták.

"Igen, azt hiszem ezt kijelenthetjük. Iszonyú izgatott vagyok és a római szurkolók támogatása csodálatos. Nagyon sok támogatást kaptam és ez nagyon sokat segített. Remélem, hogy sokkal erősebben kezdhetem újra az egészet."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mario Rui