Maradni szeretne Grenier

Maradni szeretne Grenier

Egyelőre csak kölcsönben van a Romában Grenier, azonban még sokáig maradni szeretne.

A 26 éves játékos januárban érkezett a Romához és a fővárosi együttes a szezon végén 3,5 millió euróért végleg megvásárolhatja.

"A klub, a csapattársak, mindenki nagyon meleg fogadtatásban részesített, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy gyorsan beilleszkedjek."- kezdte Grenier.

"Keményen dolgozom és minden edzésen a maximumot nyújtom. Remélem, hogy maradok a Roma játékosa, mert ez egy remek csapat, a sporton túl nagyon sok dolog van itt, amit értékelni lehet és ez nekem sokat számít."

"Az összes csapattársammal jó a kapcsolatom, de különösen Mario Ruival, aki az öltözőben mellettem ül, így gyakran dumálunk."

"Nainggolan, aki beszél franciául, szintén sokat segített és persze Thomas Vernaelen, valamint Francesco Totti. Nagyon örülök, hogy úgy döntöttem ide jövök."

"Totti nagyon meglepett, mert ahogy ő még ebben a korban játszani képes, az nem semmi. Fantasztikus vele együtt pályán lenni, hiszen mikor kicsi voltam csodálva nézten a tévében."

"A Serie A nem különbözik sokban a francia bajnokságtól, bár Olaszországban a csapatok taktikailag képzettebbek, ezért olyan nehéz meccset nyerni. Az edzések intenzitása, a technikai tudás magasabb a Serie A-ban."

A Roma vasárnap 3:1-re legyőzte a Juventust, de még így is különbség van a két csapat között.

"Egyértelműen van különbség a két együttes között, de nem tudom, hogy miként lehetne áthidalni azt. Az elmúlt években uralták a bajnokságot, de a játékosok képességeit tekintve nem látok különbséget a Romáéhoz képest."

"Ez egy olyan probléma, ami talán kívülről nagyobbnak tűnik azért, mert a Roma évek óta nem nyert semmit, de remélem, hogy jövőre csökken a különbség."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Grenier