Manolasz: Végig hittünk a továbbjutásban

Manolasz: Végig hittünk a továbbjutásban

A görög védő elárulta, ilyen szurkolótáborral a hátuk mögött végig hittek a továbbjutásban.

Az első mérkőzést követően a Romának minimum 3 góllal kellett nyernie a továbbujásért, ami végül Dzeko, De Rossi és Manolasz góljainak köszönhetően össze is jött végül.

"Engem nem érdekel az, hogy mit értem el, engem az érdekel, hogy a csapat történelmet írt, és bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, és tette ezt a világ egyik legjobb csapatával szemben."- jegyezte meg Manolasz.

"Az első, 4:1-re végződött meccs után is hittünk, ráadásul ott nem kaptunk meg 2 büntetőt. Most odatettük magunkat. Tudtuk, hogy képesek vagyunk rá, és megmutattuk milyen erős ez a csapat."

"Három rossz eredményünk volt mostanában, elég nagy volt a stressz, de mindent beleadtunk, és bebizonyítottuk, hogy ha a szurkolóink mögöttünk vannak, akkor senki nem tud legyőzni bennünket."

"Szükségünk van a szurkolóink támogatására, és ha mindig ennyien lennének kint, akkor a Roma Olaszország egyik legjobb csapatává válna."

"Mi vagyunk a rosszfiúk a csoportkör óta, mindenkinek problémákat okoztunk, és szeretnénk az elődöntőben is ezt folytatni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, Barcelona, Bajnokok Ligája