Manolasz: Szépen feltámadtunk

Manolasz: Szépen feltámadtunk

Manolasz szerint a Roma szépen feltámadt a szezon második felére, de legközelebb végig jól kell majd szerepelni.

Mióta januárban Spalletti átvette a csapat irányítását a Roma mindössze a bajnok Juventustól kapott ki.

"Volt egy pillanat, amikor ötödikek voltunk, aztán jött a remek sorozatunk. Nagyon sok győzelmet arattunk és csak egy vereségünk volt a Juve ellen. Nagyon szépen feltámadtunk, de a következő szezonban már az elejétől fogva jól kell szerepelnünk."- mondta Manolasz.

"Hogy min változtatott Spalletti? Az edzések sokkal nagyobb intenzitásúak és mindig ugyanúgy viselkedik akkor is, ha nyer és akkor is, ha kikap a csapat."

"Mindig kiemeli a hibákat, rávilágít és kéri, hogy javítsuk ki. A futballban nincs olyan, hogy elég. Az eredmények is azt bizonyítják, hogy jó munkát végeztünk."

"Az Inter, a Fiorentina és a Napoli mögött voltak és sikerült lehagynunk őket, csak a Napoli maradt. A második helyhez nyerni kéne Milánóban, ami nem lesz könnyű, mert az utolsó három meccsünket elvesztettük ott. Sosem egyszerű a San Siróban játszani. Nyernünk kell, a Napolinak egy nyerhető meccse van, de a fociban soha nem kehet tudni..."

"A lényeg, hogy nekünk meg kell szereznünk mind a három pontot és meglátjuk mire lesz elég."

A Roma sok gólt szerzett a bajnokságban, azonban elég sokat is kapott, azaz van még min javítani.

"Amikor gólt kapsz, az nem csak a védelmen múlik, ahogy gólszerzésnél sem csak a támadókról van szó. Ebben minden játékos benne van. Az a fontos, hogy meglegyen az egyensúly, ahogy a Juvénál is. Ha megvan az egyensúly az azt jelenti, hogy meg tudod állítani az ellenfeledet a kapud előtt. Mivel mi nagyon támadószellemű játékot játszunk, ezért kell az egyensúly, különben lekontráz az ellenfél."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz