Manolasz: Nem szabad kihagyni

Manolasz: Nem szabad kihagyni

A Roma görög védője felhívta a figyelmet arra, hogy nem szabad kihagyni, a hátralevő meccseket meg kell nyerni.

Az egész csapat, köztük Manolasz is mérges volt a Bologna elleni meccs lefújását követően, miután a Romának nem sikerült legyőznie ellenfelét és csak 1:1-es döntetlent ért el.

"Így egy kicsit nehezebb elérni a második helyet, de még van 6 forduló és nem szabad kihagyni."- mondta a meccs után Manolasz.

"Folytatnunk kell azt a munkát, amit eddig végeztünk, meg kell próbálni megnyerni az összes meccsünket és bízni abban, hogy a Napoli pontokat veszít majd. De sajnos már nem csak rajtunk múlik."

Manolasz, aki mindössze egy meccset hagyott ki a szezonban eltiltás miatt, úgy véli, az első félidőben egy kicsit rossz volt a csapat hozzáállása, a későbbiekben pedig elpártolt a szerencse a csapattól.

"Ha sikerült volna legalább az egyik helyzetünket kihasználni az első félidőben, akkor az egész meccs másként alakult volna. Hiányzott a gól, miközben a Bologna egy fél helyzetből talált egy gólt. De ilyen a futball. Néha, amikor jól játszol, akkor sem tudsz nyerni. Nem volt szerencsénk."- tette hozzá a görög védő.

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Manolas, Serie A, Bologna