Manolasz: Nainggolannak távoznia kellene

Manolasz: Nainggolannak távoznia kellene

A görög védő szerint Nainggolannak távoznia kellene, ha a legjobb csapatokban szeretne szerepelni.

Manolasz a Mediaset Premiumnak adott nyilatkozatában beszélt a saját jövőjével kapcsolatos híresztelésekről is, valamint arról, hogy Nainggolannak el kellene hagynia a Romát, ha a legjobb csapatokban szeretné kamatoztatni a tudását.

"Az én jövőm a Roma kezében van. Ha szeretnének megtartani, akkor tudják mit kell tenniük. Amennyiben szeretnének eladni, akkor az ellen semmit nem tehetek."- jegyezte meg Manolasz.

"Nehéz azt kijelenteni, hogy a bajnoki cím lenne a célunk, mert a Juventus túlságosan erős és ahogy láthattuk, nem nagyon szórják a pontokat."

"A mi célunk az, hogy újra bejussunk a Bajnokok Ligájába és hamarosan nagyon fontos kupameccs vár ránk a Lazio ellen. Képesek vagyunk ledolgozni a hátrányunkat, mert erősebbek vagyunk és mindössze ezt kell bebizonyítanunk a pályán."

"Ami Nainggolant illeti, ő nem nagyon szereti az esőt, de mivel a világ legjobb középpályásai közé tartozik, ehhez hozzá kell szoknia, ha a legjobb csapatokban szeretne focizni. Képes rá, mert rendkívüli játékos. És lássuk be, mi nem vagyunk a Bayern, a Barcelona, vagy a Real Madrid szintjén."- utalt ezzel arra Manolasz, hogy a belga játékosnak ki kellene próbálnia magát Angliában.

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, Nainggolan