Manolasz: Maradok a Romában

Manolasz: Maradok a Romában

A görög védő kijelentette, jól érzi magát a Romában, és maradni akar.

Manolasz iránt is komoly érdeklődés mutatkozik az európai top csapatok részéről, hiszen a játékos is kivette a részét a Roma tavalyi BL-meneteléséből, ezzel is felhívva magára a figyelmet.

"Nagyon keményen dolgozunk, tudjuk már, hogy mit kell csinálnunk, hiszen 1 éve dolgozunk együtt az edzővel."- magyarázta a felkészülés kezdetét a játékos a Sky-nak.

"Mindenki tudja már, hogy mit vár el az edző, most már csak az újaknak kell megtanulniuk, hogy mit kér tőlük Eusebio Di Francesco. Nagyon jó, hogy az elejétől fogva itt vannak velünk. Eddig csak néhány edzésünk volt, így nem tudom kijelenteni, hogy ki az, aki a legnagyobb benyomást tette rám, de egyértelmű, hogy mindannyian jók, akik a pályán bizonyítani is fogják ezt."

"Radja Nainggolan távozásával is erősek maradtunk, és készen állunk arra, hogy a tavalyi szezonnál is jobbat produkáljunk."

"A jövőm? Boldog vagyok a Románál, itt akarok maradni, és készen állok a maximumot nyújtani."

"Alisson? Reméljük, hogy maradni fog, nagyon magas szintű kapus lett, iszonyat sokat segített nekünk tavaly."

Cristiano Ronaldo a napokban hivatalosan is a Juventus játékosa lett, így Manolasz a BL után immár a bajnokságban is összetalálkozhat a portugál klasszissal.

"Majd a pálya eldönti, hogy ki az erősebb, persze a Juventus nagyon erős, de ezt a pályán kell majd bebizonyítaniuk. Mi is megtesszük majd a tőlünk telhetőt."

"Ronaldo egyértelműen Messi mellett a világ egyik legjobb játékosa, ötször nyerte meg az Aranylabdát, a Bajnokok Ligájában pedig több mint 100 gólt szerzett. Nagyon jó játékos, de nekünk nem szabad senkitől sem tartani."

"Hogy gyorsabb vagyok-e nála? Majd a pálya eldönti, de készen állok a kihívásra."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, Cristiano Ronaldo