Manolasz jövője a Román múlik

Manolasz jövője a Román múlik

A játékos menedzsere nem zárja ki egy esetleges nyári transzfert, azonban hozzátette, Manolasz jövője csak a Román múlik.

A játékos iránt több európai élcsapat érdeklődik, többek között a Chelsea és a Manchester United is, azonban a hírek szerint a játékos állítólag szóban már megegyezett az Interrel.

"Jelen pillanatban nem tudok túl sokat mondani, mert Kosztasz jövőjével napi szinten kell foglalkozni. Olvastam és hallottam rengeteg pletykát, hogy egyeztetett az Interrel, plusz számos más csapattal is szóba került a neve, de jelen pillanatban a Roma a csapata."- jegyezte meg Ioannis Evangelopoulos a Tuttomercatoweb-nek.

"Hogy marad-e a Romában? Ezt a kérdést csakis a klub tudja megválaszolni, de egy dolgot én is mondhatok: Manolasz jövője kizárólag a Román múlik. Amennyiben távozni fog, akkor az teljes mértékben a klub döntése lesz."

"Bárki elvihetné Manolaszt, akár a Serie A-ból, vagy Japánból, Kínából, de akármelyik bajnokságból, de ha a Roma úgy dönt, hogy megtartja, akkor az ellen semmit nem tehetünk, mert 2019-ig szerződés köti a fővárosi együtteshez."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, átigazolás