Manolasz: Jobbak vagyunk a Milannál

Manolasz: Jobbak vagyunk a Milannál

Manolasz szerint a Romának nincs mitől tartania, mert jobb csapat a Milannál.

Hétfő este a harmadik helyezett Milan csapatát fogadja a Roma, majd azt követően a Juventus vendégeként lép majd pályára, a görög védő pedig úgy véli, előfordulhat, hogy a karácsonyi szünetet az élen töltik, de ez nem csak rajtuk múlik.

"Egyszerre csak egy meccsel foglalkozunk, mert ez nem csak rajtunk múlik."- válaszolt a kérdésre Manolasz.

"A Milan? Mint minden meccsen, most is nagyon fogunk koncentrálni. A csapatuk tele van fiatal, de tapasztalatlan játékosokkal, viszont nagyon jól játszanak. A torinói derbi eredmenyének tudatában fogunk pályára lépni, ezért bátornak és határozottnak kell lennünk, hogy megszerezzük a három pontot."

"Nagyon fontos meccs lesz és nem csak azért, mert elléphetünk tőlük. Nyernünk kell és reménykedjünk, hogy a Juve nem győzi le a Torinót. Persze hosszú még a szezon és ez a két meccs nem dönt el semmit, viszont mivel az első három csapat meccseiről beszélünk, azért mégis fontosak."

"A bajnokság kezdetekor nem gondoltam volna, hogy a Milan ilyen előkelő helyen lesz a bajnokság ezen szakaszában, Montella remek munkát végzett a rendelkezésére álló fiatalokkal."

"Tiszteljük az ellenfeleinket, azonban olyan formában vagyunk, hogy nem szabad tartani senkitől. Meggyőződésem, hogy jobbak vagyunk a Milannál és ezt be is kell bizonyítanunk."

 "Hogy hol tudunk még javulni? Egy dolgot csinálhatunk jobban, hogy elsők leszünk. Másodikok vagyunk és ha jobbak akarunk lenni, akkor elsőnek kell lennünk."

"Megnyertük az Európa Liga csoportunkat, a szezon egyetlen nagy csalódása az volt, hogy nem jutottunk be a Bajnokok Ligájába."

Az ultrák már a tavalyi szezon óta bojkottálják a hazai meccseket és várhatóan ez nem lesz másként a Milan elleni meccsen sem.

"A szurkolók nagyon fontosak számunkra, de sajnos nem jönnek ki a stadionba az elválasztó falak miatt. Szomorúak vagyunk, mert igen lehangoló látvány így a stadion. Egy olyan csapatnak, mint a Roma szüksége van a szurkolókra, mert egy ekkora stadionban, mint az Olimpico, 20000 szurkoló szomorú látványt nyújt. Remélem, hogy a Milan ellen legalább 40000-en lesznek."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, Serie A, Milan