Manolasz: Ebből erőt kell merítenünk

Manolasz: Ebből erőt kell merítenünk

Kosztasz Manolasz reméli, hogy csapata ugródeszkának tudja majd használni a CSZKA Moszkva elleni idegenbeli sikert.

Létfontosságú győzelmet aratott a Roma az orosz csapat otthonában, és amellett, hogy ezzel jó pozícióba került a fővárosi együttes a G csoportban, végre hosszabb szünet után újra nyerni tudott, ezzel talán új lendületet vehet a csapat.

"Egy olyan nagyon kemény ellenféllel játszottunk, amelyik remekül tartja és járatja a labdát. De ha a Roma nehézséggel találja szembe magát, akkor tudjuk, hogyan küzdjünk meg vele."- mondta az első gól szerzője.

"Ez most lendületet kell hogy adjon a bajnokságban is, mert sajnos a Serie A-ban eddig nem úgy szerepeltünk, ahogy tudunk, de meggyőződésem, ha ilyen formában fogunk a következő meccseken játszani, akkor képesek leszünk felzárkózni."

"Szerintem a Napoli elleni meccs óta is fejlődtünk mostanáig. Ezen a három meccsen mindent megtettünk a győzelem érdekében. Nápolyban meg kellett elégednünk az utolsó percben egy döntetlennel, Firenzében jól játszottunk, de ott bosszantó dolgok miatt lett végül döntetlen, de ezen az estén most megmutattuk, hogy csapatként nagyon sokra vagyunk képesek."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Manolasz, CSZKA Moszkva, Bajnokok Ligája