Manolasz: Bosszantó hibák miatt kaptunk ki

Manolasz: Bosszantó hibák miatt kaptunk ki

A görög védő szerint a Roma azért kapott ki, mert bosszantó hibákat vétett, és mert nincs karaktere.

Igaz, hogy a Roma már a mérkőzés előtt biztos továbbjutónak számított, azonban a plzeni vereséggel 5 mérkőzésre nőtt a nyeretlenségi sorozata.

"Két olyan gólt kaptunk, amiknél sokkal jobban kellett volna védekeznünk. Ilyen gólokat nem kap olyan együttes, amelyik top csapatnak mondja magát."- jegyezte meg Manolasz a meccs után.

"Ha messzire szeretnél jutni a BL-ben, vagy az első négyben szeretnél végezni a bajnokságban, akkor ilyen gólokat nem kaphatsz."

"A meccs  alatt nem gondoltunk arra, hogy az eredmény már nem befolyásol semmit a tabellán, mert mindig úgy megyünk ki a pályára, hogy nyerni akarunk."

"Olyan csapattól kaptunk ki, amelyik gyengébb nálunk, szóval ez egyáltalán nincs rendjén. Meg kell találnunk azt a szellemet, ami segít kimászni ebből a gödörből, mert ha hagyjuk, hogy így menjenek tovább a dolok, akkor még nehezebb lesz."

A Roma hétvégén a Genoa ellen javíthat a bajnokságban, amire szüksége is lesz.

"Nem tudom, hogy mi hiányzik, mert egy olyan csapatot látok, amelyik pontosan tudja az edzéseken, hogy mit kell csinálnia, de valamiért ezt a meccseken képtelenek vagyunk megismételni."

"Nincs meg bennünk a szükséges szellem, és a csapatnak nincs karaktere."

"A Genoa elleni meccs így most iszonyat fontos lett, mindenképpen nyernünk kell majd. Úgy kell majd arra a meccsre kimenni, hogy mindenáron meg kell szerezni a 3 pontot, mert már most is eléggé le vagyunk maradva a bajnokságban."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Manolasz, Viktoria Plzen, Bajnokok Ligája