Manolasz: A második félidőben jobbak voltunk

Manolasz: A második félidőben jobbak voltunk

A görög védő sajnálja, hogy a Roma nem tudta kihasználni a második félidei jobb játékát.

A Juventus egyértelmű fölényben játszott az első félidőben, majd a másodikban a Roma kicsit magához tér, többször átvette az irányítást, azonban a hazaiak tizenhatosa előtt rendre elfogyott az ötlet, és végül a Juventus 1:0-ra megnyerte a találkozót.

"A második félidőben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de sajnos ennek ellenére igazi helyzetet nem tudtunk kidolgozni."- mondta Manolasz a Sky Sport Italia-nak.

"A srácok 100%-ot nyújtottak, folytatnunk kell a kemény munkát, és végre el kell kezdenünk meccseket nyerni. Meg kell tanulnunk masszív csapatként védekezni. A Juventusnak teljesen más a mentalitása, évek óta ugyanazzal az edzővel dolgoznak, szóval bejáratott csapatról van szó."

"Szerintem a második félidőben így is sikerült többször föléjük nőnünk, de ennek ellenére üres kézzel távoztunk megint."

A Roma ezzel a vereséggel a 10. helyre csúszott vissza a tabellán.

"Kicsit aggódom a tabella miatt, mert nem ott vagyunk, ahol lennünk kellene, de továbbra is meggyőződésem, hogy a legjobb négy között fogunk végezni."

A hírek szerint a Manchester United játékosmegfigyelői a lelátón ültek azzal a céllal, hogy megfigyeljék a görög játékost.

"A Roma játékosa vagyok, még 3 évem van a szerződésemből, és szeretnék továbbra is jól szerepelni ezzel a csapattal."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, Juventus, Serie A