Manolasz: A következő szezonban még jobbak leszünk

Manolasz: A következő szezonban még jobbak leszünk

A görög védő úgy véli, van oka azt gondolni, hogy a következő szezonban még a tavalyinál is jobbak lesznek.

A Roma meghaladta a várakozásokat Eusebio Di Francesco első évében, hiszen a bajnokságban a harmadik helyen végzett, a Bajnokok Ligájában pedig egészen az elődöntőig menetelt az együttes.

Kosztasz Manolasz azonban úgy véli, a mostani csapat még a tavalyinál is jobb szereplésre képes.

"Nagyjából mindenki túlvan a nyaraláson, és készen áll az új szezonra."- kezdte Manolasz a Roma Radio-nak.

"Azt látom, hogy nagyon jó kis csapatunk van, de szeretném, ha mindenki keményen, és összetartva dolgozna. Ez a felkészülés nagyon fontos."

"Di Francesco? Most már mindenki ismeri azt, hogy mik az elvárásai, miként dolgozik, szóval biztos vagyok abban, hogy a következő szezonban még sokkal jobban tudunk majd vele együttműködni."

"Nagyon sok üzenetet kaptam a szurkolóktól, amiért nagyon hálás vagyok. Szeretek itt lenni, tavaly év végén hosszabbítottam, és a maximálisat fogom nyújtani a csapatért."

"Biztos vagyok benne, hogy a mostani szezon sokkal jobban sikerül majd, mint a tavalyi. Próbálok minden új srácnak segíteni, akik nagyon alázatosak és szerények. Sokan közülük nagyon fiatalok, és itt a Románál teljesen új kihívások elé néznek, ami egyáltalán nem lesz könnyű, mert a Romában játszani nem könnyű feladat."

"Megfelelő hozzáállásra és kemény munkára van szükség a részükről. Itt nem könnyű jól játszani, de szerencsére jöttek olyan tapasztalt játékosok is, mint Marcano, Santon, Mirante és Cristante."

"Én mindig a rendelkezésükre fogok állni, ha segítségre lesz szükségük, de cserébe mindenkitől azt szeretném látni, hogy keményen dolgozik. Amennyiben nem így lesz, akkor nem fogjuk elérni a céljainkat."

"A bajnoki cím, vagy a Bajnokok Ligája? A bajnokság az, amiért minden vasárnap pályára lépsz, ez az életed. A Bajnokok Ligáját illetően meghagyjuk a várakozásokat a szurkolóinknak."

"Remélem, hogy sikerül megfelelnünk a várakozásaiknak, mert a BL a világ legjobb sorozata. Senkitől nem tartunk, különösen ha a szurkolóink mögöttünk állnak. Telt ház esetén senkinek nincs itt könnyű dolga."

"A riválisaink erősödtek, az Internek eddig nagyon jól sikerült az átigazolási szezonja, a Juve az mindig Juve, míg a Napolinak is erős a kerete."

"Nagyon keményen kell majd küzdenünk, és meglátjuk majd, hogy mi történik a pályán. Én magabiztos vagyok, de sok minden múlik az akaraton és a befektetett munkán. A tavalyi szezonnál jobban kell teljesítenünk, és meggyőződésem, hogy tudunk is jobban szerepelni, csak ehhez minden tekintetben mindig javulnunk kell."

"Úgy kell minden edzés után hazamennem, hogy elmondhassam, megint jobb lettem. Nekem is fejlődnöm kell például a labdajáratást illetően. Valamennyit már fejlődtem, de mindig van lehetőség a fejlődésre, és ebben a szezonban fogok is."

"Hogy szerzek-e majd a Barcelona ellenihez hasonló gólt? Remélem igen."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Manolasz, interjú