Mancini örül annak, hogy legalább az 1 pont meglett

Mancini örül annak, hogy legalább az 1 pont meglett

Az olasz válogatott védő gólja kellett hozzá, hogy a Roma végül otthon tudjon tartani 1 pontot az Inter ellen.

Hiába szerezte meg a vezetést az első félidőben a Roma, a második félidő eleji rövidzárlat után a vége előtt 4 perccel sikerült csak egyenlíteni Mancini jóvoltából.

"Ezen a meccsen aztán volt minden. Az első félidőben elég jól játszottunk, mindössze egy lehetőséget hagytunk az Internek. Aztán a második félidőben az Inter fokozta a sebességet, amit nekünk nem sikerült lekövetnünk. Ezen mindenképpen javítanunk kell."- kezdte a mérkőzés után a játékos.

"Sikerült végül kilábalnunk abból a rövid hullámvölgyből, feljavultunk, és a végén ki is egyenlítettünk. Fontos, hogy nem volt akkora kiesés, mint pár meccsen régebben, és a 2:1-ből még mindig volt esélyünk valamit kihozni, ami végül sikerült is."

"A Napoli és az Atalanta elleni mérkőzések komoly leckék voltak számunkra, azok igazán fájdalmasak voltak. Azokon a meccseken teljesen elvesztettük a fejünket, de most fejben egyben maradtunk, és sikerült összeszednünk magunkat."

"Akár jobb eredményt is elérhettünk volna, de az végül nem sikerült."

"Mindannyian követünk el hibát, csak arra kell odafigyelni, hogy ne ismétlődjenek meg. Az, hogy minden harmadik napon játszanunk kell magában hordozza a hullávölgyeket, de ez nem lehet azért kifogás. Amikor egy mérkőzés intenzitása fokozódik, akkor sem szabad lankadnia az összpontosításnak. Ha ott szeretnénk maradni az élmezőnyben, akkor nem szabad sok gólt kapnunk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mancini, Inter, Serie A