Mancini örül annak, hogy döntő fontosságú gólt szerzett

Mancini örül annak, hogy döntő fontosságú gólt szerzett

Az olasz védő találata elegendőnek bizonyult a győzelemhez Genoa elleni mérkőzésen.

Miután az előző hétvégén az AC Milan ellen hasonló körülmények között elért gólját érvénytelenítették, Mancini megkönnyebbült, hogy ez áll most szabályos volt.

"Szép gól volt."- kezdte Mancini.

"Az ilyen meccseken ki kell használni az adódó lehetőségeket ahhoz, hogy megszerezd a vezetést. Tök üresen tudtam felugrani a tizenhatoson belül. Ez hasonló volt mint a Milan elleni, amit nem adtak meg. Széttárjuk a karunkat, amikor felugrunk, hiszen nem vagyunk pingvinek."

"Az Inter ellen is ilyen gólt szereztem, az is tök hasonló volt."

"A második félidőben nem játszottunk jól, túlságosan visszaálltunk, és túl sokat hagytuk, hogy birtokolják a labdát. Nagyon sok meccsünk volt az elmúlt időszakban, szóval az ilyen előfordul, de ettől függetlenül kicsit többet is tehettünk volna."

A védő elismerte, a csapat teljesítményét nagyban befolyásolja a rengeteg mérkőzés, amivel a játékosoknak meg kell küzdeniük.

"A támadásépítésben elkövetett hibákat ismerjük, tudjuk mit kell kijavítanunk, mert sajnos túl sokszor adjuk el a labdát."

"Borzasztó sok meccsünk van, 2-3 naponta játszanunk kell, emiatt némelyikünk eléggé fáradt, és emiatt nem tudjuk annyira letámadni az ellenfeleinket, mint ahogy kellene."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mancini, Genoa, Serie A