Mancini: Döbbenetes a játékvezető tevékenysége

Mancini: Döbbenetes a játékvezető tevékenysége

Az olasz védő osztja Jose Mourinho véleményét Fabio Maresca játékvezetői tevékenységével kapcsolatban.

Mancini láthatóan dühös volt, amikor a csapata ellen hozott vitatott döntésekről kérdezték.

"Osztozunk a Mister dühében a játékvezetővel szemben, mindenki látta, mi történt." - mondta a DAZN-nek.

"Az Ibañez elleni döntés a tizenegyesnél rossz volt. A védők egyáltalán végezhetnek szerelést? Nem jutok szóhoz. És akkor mi a helyzet a Kjaer-Pellegrini esettel?"

Majd így folytatta: "Ezek az epizódok és döntések nagy különbségeket jelentenek a nagy meccseken, és ma este mind ellenünk szóltak."

"Egyértelmű büntető volt Pellegrinivel szemben. Nem tudom mit mondjak. Minden évben találkozunk a játékvezetőkkel, és azt mondják, hogy kevesebb büntetőt akarnak ítélni, de aztán kimennek, és adnak egy ilyet ellenünk."

"A játékvezetők hibázhatnak, ők is emberek, de most már ott van a VAR... szóval nem tudom, mit mondjak. Ha ez a Premier League lenne, akkor a játékvezető nevetne, ha arra kérnék, hogy adjon büntetőt egy ilyenért."

"Azt hiszem, ma 12 sárga lapot osztottak ki a két csapat között. Miért kell minden egyes szabálytalanságért sárgát kapni? Dühös vagyok. Nem akarok tiszteletlen lenni senkivel, de számomra ez egy abszolút vicc."

"Az Ibra és Ibañez közötti találkozás teljesen normális két fenevad játékos között. Az ilyen dolgoknak nem szabadna megtörténniük, amikor a játékvezetőnek 4-5 játékvezetőtársa van a VAR-ban, akik egy másik perspektívából figyelik a mérkőzést. Úgy tűnik, mintha csak szórakoznának, ennyi az egész."

Forrás: romapress.net

Címkék: AS Roma, Mancini, Milan, ser