Mancini 2027-ig hosszabbított

Mancini 2027-ig hosszabbított

A Roma alapembere 2027-ig meghosszabbította szerződését a fővárosi együttessel.

A 26 éves védő új, ötéves, 2027. június 30-ig szóló szerződést kötött a Romával.

Az olasz válogatott játékos az elmúlt szezonban állandó szereplője volt José Mourinho kezdőcsapatának, 45 alkalommal lépett pályára a klub színeiben minden sorozatot figyelembe véve.

"Belegondolni, hogy tégláról téglára haladva lassan ilyen szoros köteléket építettem ki ezzel a klubbal, ezzel a várossal és ezekkel a szurkolókkal, hihetetlen érzés számomra." - mondta a bejelentést követően Mancini.

"Az Európa-konferencia Ligában aratott győzelem mellett ezt az új szerződést egy új kiindulópontnak tekintem számunkra: a további növekedés és fejlődés, együtt, csapatként, ez az egyetlen cél, amit most szem előtt tartok."

Mancini 2019 nyarán csatlakozott a Romához az Atalanta együttesétől. Azóta 127 alkalommal lépett pályára minden sorozatban, és hét gólt szerzett a klub színeiben. Az elmúlt szezonban megnyert Konferencia liga volt az első komoly trófeája a játékosnak.

"Gianluca az idő múlásával fontos szerepet vívott ki magának a pályán és azon kívül is." - mondta a klub ügyvezetője, Tiago Pinto.

"Ezt annak köszönheti, hogy hajlandó volt áldozatot hozni másokért, hogy soha nem bújt el kifogások mögé, és hogy saját vezetői kvalitásai is megvoltak. Tudjuk, hogy a pályán harcos, és ebből a hozzáállásból szeretnénk építkezni, miközben a további fejlődésre törekszünk."

Gratulálunk, Gianluca!

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Mancini, szerződéshosszabbítás