Lobont visszavonul

Lobont visszavonul

Bejelentette visszavonulását Bogdan Lobont, a Roma román kapusa.

Drága Barátaimnak!

A szurkolóknak, akik végig mellettem álltak és támogattak, az edzőknek, akik mindent megtanítottak nekem, amit most tudok, a csapattársaimnak, akik megannyi remek teljesítménynek voltak főszereplői: mindenekelőtt szeretnék most köszönetet mondani nektek, hogy támogattatok az évtizedes pályafutásomban, és hozzájárultatok ahhoz a magabiztossághoz, ami mindig átsegített a nehéz időszakokon.

Most viszont eljött az idő ahhoz, hogy új fejezetet nyissak a pályafutásomban.

Lehetőségem és kiváltságom volt, hogy 7 különböző futballcsalád tagja lehettem, ahol játékosokkal, edzőkkel, és a legmagasabb szintű vezetőkkel dolgozhattam együtt - ahol lehetőségem volt minden nap új dolgokat tanulni.

Köszönök nektek mindent, és biztosíthatlak benneteket arról, hogy igaz az életem új fejezetében, de megpróbálom ugyanúgy folytatni, ahogy mindig csináltam: a maximumot beleadni minden egyes nap, ahogy minden klubnál, és a román válogatottnál is így tettem. 

Gyerekként tanultam meg, hogy a sikert napról napra lehet felépíteni, és csak a kemény munkával juthatsz olyan helyzetbe, ahol sikerülhet nyerni.

Tudom, hogy együtt hosszú utat tettünk meg, és mostantól mindent megteszek majd, amit csak tudok, hogy amit az évek során tanultam, azt sikeresen átadjam a futballisták új generációjának attól függetlenül, hogy mi lesz a futballban eltöltött új pozícióm.

Ezt a világot mindig szerettem, és mindig szeretni fogom.

Ez a csodálatos kaland most véget ér egy klubnál, a Románál, ahol az utolsó 9 évemet töltöttem, és ahol mindig otthon éreztem magamat.

Szeretnék köszönetet mondani az egész technikai stábnak, akikkel dolgoztam, az igazgatóknak, akik bizalmat szavaztak nekem, az orvosi stábnak, a szertárosoknak, a menedzsereknek, a sajtóreferenseknek, és a média munkatársainak, akik segítettek a lehető legjobb teljesítmény elérésében, és akik könnyebbé tették a nehéz időszakot.

Különösen a szinte láthatatlan embereknek a csapat körül, a szakácsoknak, a hátsó személyzetnek, a sofőröknek, a gyepmestereknek, és az összes hotel dolgozói személyzetének, akik támogattak a számos idegenbeli mérkőzés alkalmával.

Mindannyian felejthetetlenné tették a karrierem minden egyes pillanatát.

Szeretnék köszönetet mondani az újságíróknak, akik hittek a képességeimben, és akik a konstruktív kritikáikkal hozzásegítettek a folyamatos fejlődéshez.

Így együtt fejlődtem mind mint ember, mind mint sportoló, és remélem, hogy a futballban még több szerepem lesz a jövőben.

Mindig itt volt mellettem a családom, akik mindenki másnál jobban megértették a szenvedélyemet és elkötelezettségemet a munkám iránt, akik végig szerettek, megértettek és támogattak minden pillanatban a hosszú utam során.

Köszönöm nekik, az életem így egy hatalmas ajándék.

Ma az életem új fejezetébe lépek be, mind személyes, mind professzionális értelemben, tele érzelmekkel, energiával és elhivatotsággal. Csatolják be öveiket, mert új kaland kezdődik! 

A java még csak most jön, köszönöm!

Szívből köszönöm!

Szeretettel és tisztelettel,

 

BOGDAN LOBONT

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Lobont