Kolarov: Tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk az Inter elleni meccsre

Kolarov: Tudjuk, hogy miben kell fejlődnünk az Inter elleni meccsre

A szerb játékos folyamatos, meccsről meccsre történő fejlődést vár a csapattól.

Kolarovnak komoly szerepe volt abban, hogy a Roma megnyerte első bajnoki mérkőzését, és így megfelelő önbizalommal várhatja az Inter elleni meccset, azonban a játékos tisztában van azzal, hogy nagyon sokat kell még a csapatnak fejlődnie.

"Nyilvánvaló, hogy mindig jó dolog, ha sikerül a bajnokságot jól kezdeni és ez a győzelem lökést adhat nekünk."- mondta Kolarov a Sky Sport Italia-nak.

"Tudjuk, hogy nem játszottunk jól, de begyűjtöttük mind a három pontot és jelen pillanatban ez most a legfontosabb. Már a szombati meccsre koncentrálunk, mert szeretnénk a legjobban felkészülni az Inter ellen."

"Tisztában vagyunk azzal, hogy az Inter nagyon erős csapattal rendelkezik, és nem csak 1-2 játékos jó, ezért tőlünk mindenkitől maximális odafigyelésre lesz szükség."

A szerb játékos hozzátette, a csapat már átbeszélte azokat a dolgokat, amiben fejlődniük kell a vasárnapi meccshez képest.

"Szerintem sokkal jobban kell járatnunk a labdát. Tudjuk, hogy az Atalantának mik az erősségei otthon és emiatt egy kicsit szenvedtünk. A héten beszéltünk erről egymás között. Az edző remekül felkészített bennünket a szombati meccsre és reméljük, hogy mérkőzésről mérkőzésre fejlődni fogunk."

"Eusebio Di Francesco az új generáció edzője, nagyon fiatal, nagy hangsúlyt fektet a csapatszellemre és a koncentrációra, a csapattól pedig mindig komoly letámadást, pressziót vár el. Nekem nagyon tetszik ez a fajta játékstílus, és bár még mindig nem ismerem eléggé őt, de nagyon élvezem a közös munkát."

"Maximálisan megbízom ebben a csapatban és meggyőződésem, hogy ez a csapat nagy dolgokra képes olyan játékosokkal, mint Dzeko és De Rossi, akár még a Bajnokok Ligájában is."

 

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kolarov, Serie A, Inter