Kolarov örül annak, hogy fontos győzelemhez segítette a Romát

Kolarov örül annak, hogy fontos győzelemhez segítette a Romát

Aleksandar Kolarov mindössze a második olyan játékos, aki mindkét csapatban gólt szerzett a római derbin.

A szerb játékos döntő fontosságú szabadrúgásgólt szerzett 20 perccel a mérkőzés vége előtt, amivel a Roma visszavette a vezetést, majd Federico Fazio fejesével a Roma 3:1-re megnyerte a meccset.

"Nagyon fontos volt, hogy sikerüljön nyerni, már csak magunk miatt is."- mondta Kolarov.

"Én mindig mondtam, hogy jó csapat vagyunk, ma pedig úgy mentünk ki a pályára, hogy megcsináljuk azt, ami a sikerhez kell. Örülök a csapat, a szurkolók, és a magam nevében is."

Arne Selmosson volt eddig az egyetlen olyan játékos, aki mindkét csapat színeiben betalált a római derbiken.

"Az már 1958-ban volt, azóta 60 éven keresztül nem fordult elő."- jegyezte meg Kolarov.

"Én mindig a maximálisat akarom nyújtani. Tudtam, hogy képes lennék gólt szerezni a Roma színeiben a derbin, és örülök neki, hogy végül összejött."

Hogyan volt képes a Roma egy Bologna elleni teljesítményből eljutni egy ilyen, igen erős, komoly teljesítményig egy ilyen létfontosságú meccsen?

"Talán szükségünk volt egy olyan zakóra, mint az. Tavaly volt egy hullámvölgyünk december és február között; idén ez most korábban jött."

"Ettől függetlenül a Bolognát és a Chievót meg kellett volna vernünk. Mindig azt mondtam, nincs azzal gond, ha valaki hibázik, folytatni kell a dolgokat normálisan. Lorenzo fantasztikus játékos, de még nagyon fiatal, és iszonyat teher van rajta, de ma megmutatta, hogy ezzel képes megbirkózni."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kolarov, Lazio, Serie A