Kolarov: Nem érdemeltünk vereséget

Kolarov: Nem érdemeltünk vereséget

A szerb védő szerint a szombat esti vereség nincs komoly hatással a csapat Serie A-s céljaira.

A Roma az első félidőben egy szerencsés Insigne góllal került hátrányba, majd a Napoli a meccs végéig meg is őrizte ezt az előnyt, így győztesen távozott a Stadio Olimpicóból.

"Két kapufát is szereztünk a meccsen, de azt kell mondjam, hogy túl korai még a bajnoki esélyek elszállásáról beszélni, hiszen nagyon kevés meccset játszottunk eddig, és vagy 7-8 hónap hátravan."- kezdte a meccs után Kolarov.

"Meglátjuk, hogy hogyan teljesítünk a következő hónapokban. Két meccset vesztettünk eddig, pedig egyiken sem érdemeltünk vereséget. De ami történt, az megtörtént. 3 napon belül jön most egy Bajnokok Ligája mérkőzés, majd a Torino idegenben: meg kell tennünk mindent, amit tudunk ezeken a meccseken, hogy jobbak legyünk, és menni előre."

Kolarov nem értett egyet azzal, hogy sokak szerint a Roma túlságosan is tisztelte az ellenfelét.

"Tudjuk, hogy a Napoli jó csapat, de minden csapatot tisztelünk a bajnokságban. Jól játszanak, és az első félidőben talán tudták is a saját játékukat játszani, de a második játékrészben már mi voltunk a jobbak és a mi akaratunk érvényesült. A góljuk egy szerencsés helyzetnek köszönhető, de szerintem nehezen lehet azt kijelenteni, hogy megérdemelten nyertek."

"Mindenesetre ez már a múlt, menni kell előre."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kolarov, Napoli, Serie A