Kolarov: Itt a lehetőség férfinek lenni

Kolarov: Itt a lehetőség férfinek lenni

Mindkét csapat vereséget követően várja a holnapi, Bajnokok Ligája találkozót.

Mit kell jobban csinálnotok ahhoz képest, amit Madridban csináltatok?

"A mester jól felkészült a mérkőzésre, szóval holnap meglátjuk, hogy hogyan játszik a Madrid. Az első meccsen mi nem voltunk jók, de holnap mi leszünk otthon, és az első perctől kezdve éreztetnünk kell velük, hogy ők játszanak idegenben. Erősen kell kezdenünk, és azonnal a meccs megnyerésére kell törekedni."

Miért van akkora különbség a Serie A-s, és a Bajnokok Ligája szereplés között?

"A Bajnokok Ligája egy különleges sorozat, de ez mindössze egy véletlen egybeesés. A bajnokságban nem megy jól, de biztos vagyok benne, hogy sikerül elérni a célunkat, és a legjobb négyben fogunk végezni. El kell kezdenünk meccseket nyerni, és meggyőződésem, hogy menni fog. Én minden meccsre ugyanúgy készülök."

Nem lesz nehezebb Manolasz, De Rossi és Pellegrini nélkül játszani?

"Még mindhármukkal a pályán is nehéz lenne, hiszen a Real nyerte az elmúlt három BL-kiírást. Mindhárman játszottunk az első meccsen... Bárki lép holnap pályára, nem lesz könnyű dolga a Reálnak."

Az Udinese elleni meccs után olyan nyilatkozatokat lehetett hallani, hogy a csapat nem akarta eléggé a sikert. Ez igaz?

"Nálam ezzel sosem volt probléma, és szerintem ez az egész öltözőre igaz. Kikaphatsz egy, kettő, vagy akár három meccsen, de biztos vagyok benne, hogy itt senki nem akar veszíteni. Az Udinesének volt egy kapuralövése, de néha a meccsek ilyenek. Tisztában vagyok azzal, hogy nem jó időszakon megyünk keresztül, de ez rám nincs hatással, én szeretem ezeket a pillanatokat, mert ezekben az időkben tudod megmutatni, hogy igazi férfi vagy."

"És ha ebben a csapatban igazi férfiak vannak, márpedig azok vannak, akkor az meg fog mutatkozni. A Romának le kellene győznie még 10 emberrek is az olyan csapatokat, mint a SPAL, a Chievo és a Bologna. Itt nem arról van szó, hogy ne akarnánk győzni. Szerintem ez is a futball része. Az a jó, hogy aztán jönnek az ilyen meccsek, mint most a Real elleni, majd utána az Inter és a Cagliari elleni bajnokik. Nyernünk kell holnap és azután is, nincs más út."

Mi a helyzet a sérüléssel?

"Köszönöm, jól vagyok."

Nem lehet, hogy a csapat lebecsülte az olyan csapatokat, mint a SPAL, Chievo, Udinese és Bologna?

"Nem, egyáltalán nem. A Serie A-ban nem lehet senkit lebecsülni. Ezeket a meccseket meg kell nyerni, és látjuk, hogy mennyire fontos a kisebb csapatok legyőzése. Biztos vagyok benne, hogy mostantól azt fogjuk nyújtani, amit tudunk."

Holnap 65.000 szurkoló lesz kint. Mit tudsz ígérni nekik?

"Senkinek semmit nem ígérek. Tudjuk, hogy a szurkolók végig mellettünk álltak. Teljesen jogosan dühösek most, de én most csak azt tudom megígérni, hogy én holnap mindent beleadok, ahogy teszem azt amióta játékos lettem. Minden szurkoló, és nem csak a Roma szurkolók, kifejezheti a saját véleményét a stadionban, de azzal is tisztában kell lenniük, hogy nem szakértők a futballal kapcsolatban. Én is szeretem a kosárlabdát és a teniszt, figyelemmel is követem, de nem igazán vágom a taktikai részét."

"Nem tudom megmondani Djokovicnak, hogy miként játsszon, mint ahogy a taktikáját sem tudom megítélni. A szurkolók dühösek lehetnek egy vereség után, de a taktikáról felesleges beszélniük."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kolarov, Real Madrid, Bajnokok Ligája