Kolarov: De Rossi távozását megérzi majd a csapat

Kolarov: De Rossi távozását megérzi majd a csapat

A szerb védő kijelentette, a Roma akkor fogja igazán felismerni, hogy mit jelent a klub számára De Rossi, amikor majd távozik a középpályás.

"Nekem olyan ő, mintha a testvérem lenne."- kezdte a DAZN-nak adott interjút Kolarov.

"Az első meccsen a Romában még Bergámóban, az Atalanta ellen volt. A csapatkapitányok szoktak beszédet mondani bizonyos meccse előtt, de ő mindegyik előtt megtette ezt."

"Miközben hallgattam, ahogy beszél, ahogy átadta nekünk az érzelmeket, rögtön tudtam, hogy nagyon sokat jelent. Találkoztam már nagyon sok emberrel az életem során, de nem ismertem senkit, aki olyan lelkes lett volna egy csapat iránt, mint ő."

"Én Crvena Zvezda szurkoló vagyok, de nekem nem volt olyan szerencsém, hogy abban a csapatban futballozzak, mert mások voltak a törekvéseink, de ő képes volt abban a csapatban játszani, amit imád."

"Gyakran beszélgettünk a pályafutásunkról a szezon során. Én majdnem 34 vagyok, ő júliusban lesz 36, szóval a pályafutásunk nagy része már magunk mögött van."

"Hitt abban, hogy itt fejezheti be a pályafutását, de most már mindannyian tudjuk, hogy miként alakult. A klub döntött, ő pedig mindent elmondott a sajtótájékoztató keretében."

"Azonban a véleményem szerint amint elkezdődik az új szezon, nem kell sok időnek eltelni ahhoz, hogy mindannyian rájöjjünk, hogy mit jelentett De Rossi a Romának."

A szerb játékosnak nem volt túl felhőtlen a kapcsolata a szurkolókkal a szezon során.

"Szerbiában van egy mondás, miszerint nem lehetsz a Pápánál nagyobb katolikus. Két éve vagyok itt, és képtelen voltam meggyőzni a szurkolókat, hogy Romanista vagyok. Pedig akárhányszor kifutok a pályára, mindig a maximumot nyújtom. Van, hogy a maximum elég, de van, hogy kevés."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Kolarov, interjú