Kluivert biztos benne, hogy még tud fejlődni

Kluivert biztos benne, hogy még tud fejlődni

A fiatal játékos nyolcadik gólpasszát adta a Cagliari ellen ebben a szezonban, azonban biztos benne, hogy még képes fejlődni.

Az utóbbi időben egyre több játéklehetőséget kap Ranieri edzősködése alatt, amit a legutóbbi meccsen egy Pastorénak adott újabb gólpasszal hálált meg.

"Jól ment a játék, azt hiszem sikerült megint megmutatnom valamit abból, hogy mit tudok."- mondta a mérkőzés után a fiatal holland játékos.

"Érzem, hogy sokat fejlődtem. Szerencsére sikerült megszoknom az itteni életet, és az olasz futballt is, most már sokkal kényelmesebben érzem magam. De még minden nap folyamatosan tanulok."

"Ha élvezem a játékot, és nem foglalkozom túl sokat a dolgokkal, akkor tudom a maximumot nyújtani. Így volt az Ajaxnál is, de még mindig tanulok minden egyes nap, hiszen itt minden teljesen más."

A szombati győzelemmel a Roma továbbra is versenyben van a negyedik helyért, és egyben Ranieri irányítása alatt a legjobb teljesítményt nyújtotta a csapat.

"Szerintem jó esélyünk van odaérni a negyedik helyre, képesek vagyunk rá - de nekünk csak saját magunkkal kell foglalkoznunk."

"Az összes meccset meg kell nyernünk, ehhez 100%-ot kell majd nyújtanunk, és utána meglátjuk, hogy hová jutunk. De én magabiztos vagyok."

"Ami Ranierit illeti, nekem nagyon sokat jelentett, magabiztosabb lettem. Szerintem remek edző, és nagyon örülök, hogy ő az edzőnk."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Kluivert, Cagliari, Serie A