Karsdorp: Szeretnék visszatérni a Romába

Karsdorp: Szeretnék visszatérni a Romába

A holland védő elárulta, szeretne újra szerencsét próbálni a Romában.

A 2017-ben a Feyenoord együttesétől érkezett játékos a sok sérülés, majd formavesztés miatt mindössze 15 alkalommal lépett pályára a Roma színeiben, és a nyáron kölcsönbe vissza is tért a holland csapathoz.

"Még két évem hátravan a római szerződésemből."- kezdte Karsdorp a Algemeen Dagblad-nak adott interjút.

"Meglátjuk mi lesz a nyáron, de szeretnék újra szerencsét próbálni."

"Az olaszok teljesen másként közelítik meg a futballt, náluk mindig a taktika a legfontosabb. Egy védő számára semmi sem fontosabb, mint hogy tisztában legyen a posztjával. Néha előfordult, hogy órákig csak labda nélkül edzettünk, ez sokkal személyre szabottabb, mint Hollandiában."

A 25 éves játékos a holland bajnokságban eddig 24 alkalommal szerepelt a Feyenoord színeiben az idei szezonban, mielőtt a koronavírus miatt félbe nem szakadt volna a bajnokság.

"Egyértelmű, hogy a szezon nem úgy ért véget, ahogy szerettem volna. Sikerült kezdő helyet szereznem, egyre jobb formába kerültem, és a csapat is egyre jobban szerepelt."

"Sosem tudjuk már meg, hogy milyen messzire juthattunk volna. A célom az volt, hogy 40 meccset játszhassak, de nyilvánvaló, hogy a koronavírussal senki nem számolt."

"Szerettem volna arra a szintre visszajutni, ahol voltam régen, és a téli szünetet követően elég közel kerültem már hozzá. Jó lett volna megnyerni a Holland Kupát, de akárhogy is, a világ hirtelen nagyon megváltozott. Senki nem tudta elképzelni, hogy a vírus mit képes okozni."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Karsdorp, interjú