Karsdorp olyan, mintha új igazolás lenne

Karsdorp olyan, mintha új igazolás lenne

A holland játékos az első évet követően teljesen úgy érzi magát, mintha új igazolás lenne.

A Roma tavaly nyáron igazolta Karsdorpot a holland Feyenoord együttesétől, azonban térdproblémák miatt nem tudta a csapattal elkezdeni rendesen a felkészülést, majd a bemutatkozó meccsén rögtön térdszalagszakadást szenvedett.

Azonban az idei esztendőre való felkészülést már teljes fizikai állapotban kezdheti meg a játékos, aki alig várja, hogy a pályán is megmutathassa a szurkolóknak az igazi tudását.

"Olyan vagyok most a Romának, mint egy új igazolás."- kezdte Karsdorp a Roma TV-nek.

"Annyi előnyöm van, hogy én már tudom egy kicsit, hogy mit vár el az edző. De nagyon szeretném már megmutatni a szurkolóknak, hogy mit tudok, valamint visszafizetni a klubnak azt a támogatást és bizalmat, amit kaptam."

"Nem nagyon határoztam meg magamnak célokat az idei szezonra, főleg egy olyan szezon után, mint a tavalyi volt. Mindössze szeretnék egészséges maradni, és a lehető legtöbbet játszani."

"Az, hogy itt edzünk Trigoriában hatalmas előny, hiszen számunkra ez a hely olyan, mintha a második otthonunk volna."

"Itt minden megvan, amire szükségünk van, ez egyértelműen egy top léptesítmény. Mindenkinek jó, hogy egy csapatként itt van mindenki, mindent együtt csinálunk, így kialakul a csapatszellem, ami a jövőre nézve fontos."

A Romának jelenleg három holland játékosa van, Strootman és Karsdorp után most nyáron érkezett Justin Kluivert is.

"Tök jó, hogy van pár holland játékos. Az edzőtáborban Justin lett a szobatársam, ami nagyszerű, mert a saját nyelvünkön tudunk beszélni, így jobban megismerjük egymást. Kevin Strootman pedig hatalmas segítség mindkettőnknek, mert mi kicsit fiatalabbak vagyunk."

"Kevin igazi profi, mindig keményen dolgozik az edzéseken, az edzőteremben. De ezt csak így lehet. Neki is megvoltak a saját sérülései, tudja már, hogy hogyan lehet túljutni rajta, és hogy mit kell az edzőteremben csinálni ahhoz, hogy egészséges és fitt maradj."

Forrás: asroma.com

Címkék: AS Roma, Karsdorp, Strootman, interjú