Juan Jesus: Taktikai leckét adtunk a Barcának

Juan Jesus: Taktikai leckét adtunk a Barcának

A brazil védő szerint a Roma taktikai leckét adott a katalán együttesnek a BL-negyeddöntő visszavágóján.

Az első meccs 4:1-es eredménye után kevesen gondolták, hogy a Roma képes lesz ledolgozni a hátrányát, azonban Di Francesco húzott egy merészet, átállt a 3-4-1-2-es felállásra, és a csapat 3:0-ra megnyerte a visszavágót.

"Sokan nem hittek benne, de én igen. Ha megnézzük az első meccset, ott is jól játszottunk, és számos gondot okoztunk a Barcelonának. Minden tiszteletem az övék, de most taktikai leckét adtunk nekik."- mondta a játékos a Spor TV-nek.

"Eusebio Di Francesco nagyon jól csinálta. Nagyon koncentráltak voltunk végig, és tudtuk, hogy képesek vagyunk jó eredményt elérni. Mindössze két napunk volt a Fiorentina elleni vereség után felkészülni a meccsre, és tudtuk, hogy nagyon kemény lesz, de ilyen a futball."

"Az edző hétfőn közölte velünk, hogy változtatni fog a felálláson és három védővel fogunk játszani. Én azonnal elkezdtem készülni rá, és mindent megtettem annak érdekében, hogy ne kapjunk gólt, és próbáltam Messit teljesen kizárni a játékból, pedig tudtam, hogy a világ egyik legjobb játékosa."

Forrás: football-italia.net

Címkék: AS Roma, Juan Jesus, Barcelona, Bajnokok Ligája